Ja til brukt ikon

Byttehelgen

Har du skiutstyr som ikke brukes? Eller trenger du utstyr til årets skisesong? Under byttehelgen kommer utstyret du har lagt på hylla til nytte igjen, og du kan gjøre deg klar til skisesongen for en billig penge. Det er smart å både kjøpe og selge brukt!


Arrangør Innlevering av utstyr Salget starter Sted
IL Tjalg

Salhushallen

11. november kl. 19-20
12. november kl. 17-18

13. november kl. 12-15

Salhushallen, Salhus Skole, 8900 Brønnøysund - Se kart

Slik fungerer byttehelgen 

Før: Finn frem skiutstyr du ønsker å selge eller donere, og foreslå en minstepris for klubben. Finn ut hvor og når  du kan levere utstyret til nærmeste klubb som arrangerer. 

Under: Dra til en byttehelg i nærheten og gjør et kupp! Du finner blant annet utstyr til alpint, langrenn og snowboard, ski, staver og støvler – og vafler så klart! Du får hjelp av flinke folk til å finne riktig størrelse og utstyr som passer, og du kan betale med bankkort eller Vipps.

Se også utstyrsguiden, for å velge riktig utstyr. 

Video placeholder image
Video placeholder image

Hvorfor heier vi på brukt?

SpareBank 1-bankene, Norges Skiforbund Langrenn og skiklubber over hele landet samarbeider om byttehelgen. Slik får flere råd til å gå på ski og klubbene får litt bedre økonomi. En vinn-vinn situasjon! Det er smart å tenke brukt. 

Finn en klubb i nærheten for å levere inn brukt utstyr eller for å gjøre et kupp! På byttehelgen.no har vi samlet en oversikt over klubber og steder hvor det arrangeres byttehelger. Finn din nærmeste byttehelg.