Viktig informasjon relatert til Korona-viruset

Korona-viruset fører til mye usikkerhet. Hva dekker reiseforsikringen? Kan Korona-viruset smitte lommeboka mi? Og hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?

Trenger du avdragsfrihet?

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Nå kan du søke om avdragsfrihet på alle typer lån.

Vi vil hjelpe folk og bedrifter gjennom krisen

Konsekvensene av korona-viruset kan bli alvorlige. Det handler om helse og det handler om økonomi. Og det er fortsatt alt for tidlig å si noe om hvor lenge det vil vare eller hvor store følger det vil gi. Samtidig lover vi i SpareBank 1 Lom og Skjåk å gjøre alt vi kan for å begrense konsekvensene for folk, næringsliv og samfunn.

Bekymret for billånet eller forbrukslånet ditt?

Er du berørt av situasjonen med Korona-viruset strekker vi oss langt for å hjelpe deg. Hvis du har blitt permittert kan du få inntil tre måneder avdragsfrihet på lånet ditt. Har du behov for mer enn tre måneders avdragsfrihet gjør vi en individuell vurdering av dette.

Hvis du ønsker avdragsfrihet må du gjøre følgende:

  • Send en e-post til privat@sb1finans.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet 
  • Husk å oppgi kontraktsnummeret. Kontraktsnummeret har seks siffer og du finner det i mobilbanken eller nettbanken sammen med lånet. 

Studentpakke i koronakrisen

Studentøkonomien var kanskje trang også før koronakrisen tok inntektene fra deltidsjobben? Ett av regjeringens tiltak for studenter i koronakrisen er at hele stipendet og lånet for resten av semesteret kommer i april. Hvis du har mistet arbeidsinntekt får du også låne 26.000 kroner mer fra Lånekassen.

Les mer om regjeringens studentpakke her

Forbrukerøkonomen: - Hold deg til planen på sparingen din

Frykten for koronaviruset har for lengst spredt seg til aksjemarkedet, og mange småsparere i aksjefond blir preget av dette og er usikre på hva de skal gjøre. Forbrukerøkonom Magne Gundersen mener imidlertid det er liten grunn til å bekymre seg.