Steinsprut og glassforsikring

Har du fått steinsprut? Hvis ruta kan repareres er det helt gratis for deg. Må ruta skiftes er det en egenandel på 2.500 kroner.

Steinsprut og glasskade

Har du fått steinsprut eller glasskade kan du kontakte et glassverksted vi har avtale med for direkte bestilling av time. Du kan også ringe oss på (+47 915) 02300 for bestilling av reparasjon. Du blir satt direkte over til våre samarbeidspartnere fra telefonmenyen.

Det er ingen egenandel dersom nåværende glassrute kan repareres, men erstatningen er begrenset til 1000 kroner per tilfelle. Normalt fikses skader der steinspruten ikke er større enn 6 cm i diameter, eller nærmere enn 3 cm fra kanten av ruta. Har ruta begynt å sprekke opp, er det normalt å skifte den. Det er verkstedet som vurderer hva som må gjøres. 

Dersom glassruta må skiftes ut med en helt ny rute, er egenandelen 2.500 kroner.

Du mister ikke opptjent bonus verken ved skift eller reparasjon av glasskader.
 

Gjelder alle kjøretøy med glasskadedekning.


Soltak, takluke og glasstak

Forsikringen dekker kun utskiftning av glasstak, soltak eller takluke, ikke reparasjon. Egenandelen er 2.500 kroner.

Bil, ikon

Har jeg dekning for glasskade?

Alle kjøretøy med delkasko, kasko eller toppkasko har glasskadedekning. 


Har du hatt glasskade på bilen?


Dame som rater best i test på forsikring

Best i test på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi har Norges beste skadeoppgjør i følge Bytt.no. I tillegg har vi svært fornøyde forsikringskunder, i følge Norsk kundebarometer (2021). Vårt forsikringsselskap Fremtind scorer nok en gang høyt i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser