Kjøretøyforsikringer

Uansett hvilket kjøretøy du har - har vi en forsikring som passer for deg. Samler du forsikringene hos oss gir vi deg samlerabatt.

Parkeringsskade uten bonustap

Får du parkeringsskade kan du i det minste trøste deg over at du slipper bonustap dersom du velger å bruke forsikringen. Dette gjelder dersom du har kasko/toppkasko på bil, motorsykkel eller bobil.
 

Startbonus, bonustap, overføre?...

Hvor mye startbonus får jeg? Hvilke regler gjelder? Kan jeg overføre bilbonus til mine barn? Hvordan fungerer bonussystemet? Få svaret på det du lurer på angående bonus.
 


regler for deg med bil illustrasjon

Greit å vite for deg med bil

gebyr på uforsikrede kjøretøy illustrasjon

Gebyr på uforsikrede kjøretøy

Husk at alle kjøretøy som har skiltene på skal ha ansvarsforsikring. Fra 1. mars 2018 får bileiere gebyr fra Trafikkforsikringsforeningen for hver dag bilen er uforsikret, så det er lurt å huske på forsikringen.

Les mer om gebyret og reglene her.

Årsavgift har blitt Trafikkforsikringsavgift illustrasjon

Årsavgift har blitt Trafikkforsikringsavgift

I 2018 ble årsavgiften omdøpt til Trafikkforsikringsavgift til staten. Det er forsikrings­selskapene som skal kreve inn den nye avgiften, sammen med betalingen for forsikring av kjøretøy.

Les mer om trafikkforsikringsavgiften her.

salgsmelding avslutter forsikring illustrasjon

Salgsmeldingen avslutter forsikringen

Bilforsikringen til selger vil automatisk avsluttes fra den dagen Statens Vegvesen registrerer melding om eierskifte (salgsmelding). For deg betyr det at du som kjøper bil er nødt til kjøpe ny forsikring for å unngå dagsgebyr fra Trafikkforsikringsforeningen. 

Les mer om reglene for salgsmelding.


Meld skade flamme forsikring kjøretøy

Har du hatt uhell eller skade?

Dame som rater best i test på forsikring

Best på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi har Norges beste skadeoppgjør i følge Bytt.no. I tillegg har vi svært fornøyde forsikringskunder, i følge Norsk kundebarometer (2021). Vårt forsikringsselskap Fremtind scorer nok en gang høyt i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser