Forsikringer for ferien

Skal du dra på hytta, besøke gode venner, leie ut, eller drømmer du om å oppleve nye steder? Husk å sjekke forsikringene dine før ferien.

Bilferie med egen bil

Skal du bruke din egen bil i ferien er det godt å vite at alle våre kaskoforsikringer har veihjelp inkludert. Dette gjelder også for bobil.

Skulle du være uheldig med bilen og den må på verksted, har du leiebil inkludert i vår toppdekningen eller som et valgfritt tillegg i kaskodekningen.

Logg inn og sjekk om du har leiebil inkludert i din bilforsikring.
 

Bilferie med leiebil

Skal du leie bil er det alltid bilforsikringen til utleieselskapet som gjelder. Du kan derimot ende opp med en regning på egenandelen dersom det skulle skje noe. Har du reiseforsikring betaler vi denne egenandelen for deg.

Reiseforsikring

Helårs reiseforsikring gjelder ikke bare for utenlandsreiser. Den gjelder så fort du går ut døra, uansett om du skal besøke bestemor, handle på butikken eller dra på hytta. Blir du for eksempel frastjålet noe, utsatt for en ulykke (gjelder også i hjemmet), må avbestille transport eller et arrangement, eller krasjer leiebilen er du dekket.
 

Skal du leie ut?

Huset eller hytta
Både husforsikringen og hytteforsikringen vår har en egen tilleggsdekning for utleie, som blant annet dekker:

  • Skadeverk utført av leietaker eller deres gjester: Inntil 500.000 kroner
  • Ubetalt husleie: Inntil 6 måneder
  • Omkostninger til utkastelse: Inntil 20.000 kroner

Les mer om utleieforsikringen
 

Bobil, campingvogn eller båt
Ønsker du å leie ut bobilen, campingvogna eller båten er du dekket på samme måte som før uten at du trenger å kjøpe tilleggsforsikring. Gjelder ved privat utleie i inntil 2 måneder per år.

Feriegaranti

Våre kasko- og toppkaskoforsikringer på båt, bobil og campingvogn har feriegaranti. Hvis du skulle være uheldig å få skade på båten, bobilen eller campingvogna etter påbegynt ferie, erstattes utgifter til leiebåt, leiebil og alternativ overnatting med opptil 1.500 kroner per dag i inntil 14 dager.

Er du på reise, og trenger rask hjelp?

Kontakt vår døgnåpne alarmsentral, så hjelper de deg der du er.


Hva lurer andre på?