Refinansiering av boliglån

Å refinansiere betyr ganske enkelt å gjøre endringer på lånet ditt. Det kan være å flytte boliglån fra en annen bank, øke boliglånet ditt, slå sammen lån, eller gjøre endringer for å få ned de månedlige låneutgiftene dine.

par som sitter ved bordet. foto.
Boliglån tilpasset deg og din økonomi.
Full oversikt i nett- og mobilbank.
Hjelp fra en rådgiver når du trenger det.

dame-tenker-okonomi

Du kan refinansiere ved å ...

Noen ganger har du gjerne behov for å låne mer penger av banken, for eksempel hvis du trenger lån til oppussing eller andre investeringer på boligen og sparepengene ikke strekker til.

Det kan da være fornuftig å øke boliglånet ditt fremfor å ta opp et annet lån med høyere rente.

Har du boliglån i en annen bank, men kunne tenkt deg et tilbud fra oss? Send en lånesøknad og snakk med en av våre rådgivere, så vil du se at det lønner seg å flytte boliglånet til oss.

Og du – en lånesøknad er helt uforpliktende.

Har du flere lån, kan det lønne seg å slå disse til ett lån. Du får da én rente og én nedbetalingsplan, og de månedlige utgiftene dine kan bli lavere. 

Ta kontakt med oss for å se på muligheter for å slå sammen lån.

Vi vet at økonomien din endrer seg over tid, og har du hatt boliglån i noen år kan det dukke opp behov for å gjøre endringer på dette.

  • Har boligen din steget i verdi, kan du få bedre betingelser på lånet ditt
  • Har du betalt ned en god del på lånet ditt, kan du vurdere et flexilån
  • Er du bekymret for fremtiden, kan det være at du bør binde deler av lånet ditt med fastrente

Ta kontakt med oss i dag for å få en prat om det er grep som bør gjøres på ditt lån for å gi deg en bedre økonomisk hverdag.

Priseksempel: Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet 1.756.393 kr og du betaler totalt 3.756.393 kr. Effektiv rente er 5,88 %.. Priseksempelet gjelder boliglån for unge.

Hva er boligen verdt?

Skal du refinansiere, bør det settes et estimat på hva boligen din er verdt i dag, siden det i stor grad er boligens verdi som legger grunnlaget for lånet ditt. Banken kan gi deg et estimat, men ønsker du en mer nøyaktig verdivurdering kan det være lurt å kontakte en eiendomsmegler for å ta en titt på boligen.

Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no