Best i test-utmerkelser | Forsikring

Vårt forsikringsselskap Fremtind har fått mange topplasseringer der forsikringskunder deler erfaringer og omtaler. I tillegg har flere av våre forsikringer scoret høyt i best i test-kåringer.

Bytt.no
Norges mest fornøyde forsikringskunder 2022

Bytt.no er Norges største nettsted for brukeromtaler og kundevurderinger innenfor personlig økonomi. Over 24.000 forsikringskunder har gitt en vurdering av sitt forsikringsselskap basert på pris, kundeservice og skadeoppgjør.

Vårt forsikringsselskap Fremtind er blant de som kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet, blant 20 forsikringsselskaper i Norge.

Les mer om kundefavoritt-kåringen

Kundeservicedagene 2022
Norges beste kundeservice innen forsikring 2022

KSindeks er Norges største og mest representative studie innen kundeservice. Med denne som utgangspunkt kårer Kantar Norges beste kundeservice, totalt sett og i ulike kategorier.

SpareBank 1 ble under kundeservicedagene 2022 kåret til Norges beste på kundeservice i kategorien forsikring.

Best i test-utmerkelser og omtaler

Norges beste skadeoppgjør på bilforsikringen

Bytt.no kårer beste bilforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 27 forskjellige bilforsikringer er vår bilforsikring blitt kåret til en av de beste. Vårt forsikringsselskap Fremtind har Norges beste skadeoppgjør på bilforsikringen i tillegg til å være blant toppen på beste kundeservice og mest anbefalte bilforsikring.

Se topplista over bilforsikringer på bytt.no

 

Nest best av 20 bilforsikringer

I Smarte Pengers test av bilforsikringer er det satt karakterer på de fleste bilforsikringene i markedet. Vår bilforsikring toppkasko, får andreplass av i alt 20 forskjellige bilforsikringer.

Les hele testen "Smarte Pengers test av bilforsikringer".

 

En av Norges beste innboforsikringer

Bytt.no kårer beste innboforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 29 forskjellige innboforsikringer har vår innboforsikring blitt kåret til en av de kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind har Norges beste skadeoppgjør på innboforsikringen, i tillegg til å ha en av Norges mest anbefalte innboforsikringer og beste kundeservice.

Se topplista over innboforsikringer på bytt.no

 

Blant Norges beste reiseforsikring

Bytt.no kårer beste reiseforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 31 forskjellige reiseforsikringer har vår reiseforsikring blitt kåret til den nest beste.

Se topplista over reiseforsikringer på bytt.no

 

Terningkast 5 i test

Norsk Familieøkonomi utfører årlig tester av reiseforsikringer. Også i årets test (2022) er Fremtind med i toppen, med terningkast 5. Det trekkes frem at vår reiseforsikring er billigste på pris både for single og familier i 40 åra.

Les hele testen hos Norsk Familieøkonomi

 

Blant de beste i test av dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi tester hvert år dyreforsikringer og i siste test fikk både hundeforsikringen og katteforsikringen vår terningkast 5. Det trekkes blant annet frem at vi har testens lengste varighet på livsforsikring, fast egenandel, ubegrenset antall videokonsultasjoner med veterinær og en veterinærforsikring som dekker alle viktige punkter.

Les hele Norsk Familieøkonomis test av dyreforsikringer: Hvem er best på dyreforsikring.

 

Norges beste barneforsikring

Bytt.no kårer beste barneforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 26 forskjellige barneforsikringer har vår barneforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er best når det kommer til skadeoppgjør, kundeservice og mest anbefalte barneforsikring.

Se topplista over barneforsikringer på bytt.no

 

Beste karakter av 25 barneforsikringer

I Smarte Pengers test av barneforsikringer er det satt karakterer på de fleste barneforsikringene i markedet. Vår barneforsikring topp, får beste karakter av i alt 25 forskjellige barneforsikringer.

Les hele testen "Smarte Pengers test av barneforsikringer".

 

Blant de beste i test

Norsk Familieøkonomi utfører jevnlig test av barneforsikringer, og i siste test ble barneforsikringen vår også blant de beste, med terningkast 5. Vi er blant de beste på utbetaling ved utvalgte sykdommer, utvidet hjelpestønad, dagpenger og uførepensjon. Vi er også blant få barneforsikringer som både tilbyr gratis døgnåpen helsetelefon og skolerobot ved langtidssykdom.

Les testen "Test av barneforsikring".

 

Beste båtforsikring

Bytt.no kårer beste båtforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 27 forskjellige båtforsikringer har vår båtforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind har i følge kundekåringen Norges beste skadeoppgjør for båtforsikringen.

Se topplista over båtforsikringer på bytt.no

 

Beste hytteforsikring

Bytt.no kårer beste hytteforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 27 forskjellige hytteforsikringer har vår hytteforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind har Norges mest anbefalte hytteforsikring, i tillegg til å være best på både kundeservice og blant de beste på skadeoppgjør på hytta. 

Se topplista over hytteforsikringer på bytt.no

 

Norges beste mc-forsikring

Bytt.no kårer beste mc-forsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 27 forskjellige mc-forsikringer er vår mc-forsikring den kundene er mest fornøyd med. Vårt forsikringsselskap Fremtind har både Norges mest anbefalte mc-forsikring, samt beste i kundeservice og skadeoppgjør på mc'en.

Se topplista over mc-forsikringer på bytt.no

 

Best på personforsikring

Ifølge verifiserte omtaler fordelt på 29 forskjellige forsikringsselskap som leverer personforsikring er vårt forsikringsselskap best på personforsikring. Vårt forsikringsselskap Fremtind er helt på toppen av kundekåringen av både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice for personforsikringer.

Se topplista over personforsikringer på bytt.no

 

Sjekk priser med vår forsikringskalkulator

Ønsker du å få pris før du kjøper eller flytter forsikringene? Beregn prisen på forsikringene med vår kalkulator for tilbud, før du bestemmer deg. Du får opptil 25 % samlerabatt ved å flytte flere forsikringer.

Dame med kaffekopp og laptop. Illustrasjon.

Alle kundefordeler

Ikke helt overbevist ennå? Det er ikke alltid man kommer hele veien til mål med gode samlerabatter og best-i-test utmerkelser. Til deg har vi samlet alle våre kundefordeler ett sted. Kanskje hører vi fra deg?