Møt noen av våre ansatte

Vi er ikke bare en bank for bankfolk, men for folk. Her jobber det mennesker med ulik bakgrunn, ansiennitet og kompetanse.

Å jobbe i bank handler nemlig like mye om å være flink med mennesker, som med tall. Hils på noen av våre ansatte.

Magne

Magne Amandeep Singh
Rådgiver bedriftsmarked

Magne jobber i dag som bedriftsrådgiver, og har ansvar for en portefølje med bedriftskunder i Vestfold. 

- Jeg søkte på denne jobben på grunn av mulighetene for personlig og faglig utvikling. Her har jeg også mange karriereveier å velge mellom, hvis jeg ønsker meg nye utfordringer internt i konsernet.  

Magne forteller om en variert arbeidshverdag, som består av alt fra rådgivning ved finansielle investeringer og behandling av låneforespørsler, til intern oppfølging. I tillegg jobber han proaktivt med å komme i kontakt med nye, potensielle bedriftskunder, gjennom blant annet tilstedeværende i de lokale næringsforeningene. 

- Det beste med jobben min er at jeg har varierte arbeidsoppgaver og at jeg har mulighet til å styre min egen arbeidshverdag. Jeg setter også veldig stor pris på det gode arbeidsmiljøet vi har, der samarbeid og det å hjelpe hverandre står sterkt. Det er også givende å være ansatt i en bank som bidrar tilbake til lokalsamfunnet og er en aktiv støttespiller for lag og foreninger.  

 Therese Lind
Innholdsprodusent

Therese jobber i dag som innholdsprodusent, og er en del av markedsavdelingen i konsernet. Hun har en master i kommunikasjon, design og læring, i tillegg til et toårig fagstudium i grafisk design.

-Selv om jeg verken var jobbsøker eller hadde planer om å jobbe i finanssektoren, ble jeg nysgjerrig da muligheten hos SpareBank 1 Sørøst-Norge åpnet seg. 

Som innholdsprodusent jobber Therese med å produsere og publisere innhold, tilpasset ulike målgrupper og kanaler. Arbeidshverdagen er lærerik, fleksibel og ingen dager er like.

- Noe av det jeg liker best med arbeidsplassen min, er fokuset på personlig og faglig utvikling. I tillegg jobber jeg i en avdeling der det er stor takhøyde, og rom for å skape og tenke kreativt. Det er motiverende å samarbeide med dyktige kolleger, og vi styrker hverandre med våre ulike kompetanser. Jeg er også veldig stolt av å jobbe hos en arbeidsgiver som tar samfunnsansvar på alvor, og som bryr seg om både folk og bedrifter i regionen vår.Eivind Bøhn Nyløkken
Rådgiver personmarked

Eivind jobber i dag som rådgiver i Hokksund, men bankkarrieren hans startet ikke der.

- Jeg har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse, og etter studiene hadde jeg lyst til å utforske en bransje jeg ikke hadde så mye erfaring med. Jeg fikk først jobb som kundevert i banken, før jeg tok med meg ny erfaring og kunnskap inn i rollen som rådgiver. Det er utrolig gøy at vi har så gode utviklingsmuligheter her.

Eivind har alltid hatt interesse for personlig økonomi og finans.

- Ingen kunder er like. En av mine viktigste oppgaver er derfor å forstå kundens behov og gi god, relevant og tilpasset rådgivning. 
For Eivind er det først og fremst kundekontakten som er det beste med jobben. 

- Jeg liker å snakke med og bli kjent med mennesker. I løpet av livet er vi alle innom både oppturer og nedturer. Jeg er glad for å kunne hjelpe kundene våre med å se hvilke økonomiske muligheter de har.

Eivind understreker viktigheten av å være en del av et godt og trygt arbeidsmiljø.

- Jeg har veldig gode og morsomme kollegaer. Vi støtter og hjelper hverandre i hverdagen.Ingeborg Skaalen Berg
Rådgiver bærekraft

Ingeborg startet sin karriere i SpareBank 1 Sørøst-Norge som student i praksis.
  
- SpareBank 1 Sørøst-Norge har alltid virket som en spennende og trygg arbeidsplass – med mange muligheter. Nettopp derfor ble jeg ekstra ivrig når SpareBank 1 Sørøst-Norge ønsket studenter med på laget i en praksisplass. Dette var en helt unik mulighet for meg til å jobbe i praksis, samtidig som jeg fullførte min master. Også var jeg så heldig å få fast jobb etter endte studier. 

Det Ingeborg synes er mest spennende med jobben, er det brede spekteret av fagområder som bærekraft dekker, fra miljøhensyn til sosialt ansvar. 

- Jeg har friheten til å utforske mine personlige interesser innen bærekraft, samtidig som jeg bidrar til konsernets overordnede mål om å være ansvarlig, samfunnsengasjert og klimaoffensiv.

Ingeborg forteller at hun trives med å være en del av det dynamiske miljøet i SpareBank 1 Sørøst-Norge, med samarbeid på tvers av organisasjonen som primus motor i arbeidshverdagen.

- I hjertet av alt dette, er følelsen av å gjøre en forskjell. Å jobbe i bærekraftsavdelingen gir meg en følelse av at mitt arbeid er verdifullt og bidrar til en litt bedre fremtid for både deg og meg. SpareBank 1 Sørøst-Norge bidrar til lokal verdiskapning og er til stede i lokalsamfunnet jeg både jobber og bor – det gjør meg stolt.Mergim Shala
Rådgiver personmarked

Mergim har alltid hatt et ønske om å jobbe innen finanssektoren. Når han kom over en ledig stilling i banken, var han ikke i tvil om at han skulle søke.  

- Jeg har familie og venner som alltid har snakket varmt om SpareBank 1 Sørøst-Norge, og jeg har alltid lagt merke til det sterke samfunnsengasjementet til banken.

I dag jobber Mergim som rådgiver i Sandefjord, og de viktigste ansvarsområdene hans er lån, forsikring og sparing.

- Jeg er opptatt av å gi kundene våre god økonomisk veiledning, slik at de får bedre oversikt og tar mer bevisst valg i hverdagen. Så synes jeg også det er veldig gøy å kunne bidra til at kunder får sine boligdrømmer oppfylt, spesielt for våre førstegangskjøpere. 

Noe av det Mergim liker best med jobben, er mulighetene for faglig utvikling og til å prøve ulike karriereveier i banken. 

- Jeg er også veldig glad for at jeg jobber på en trygg arbeidsplass, og at det er mye fokus på å være til stede og gi tilbake til lokalsamfunnet vi er en del av. 

illustrasjon-liten-glad

Vil du søke en jobb hos oss?

Vi oppdaterer fortløpende ledige stillinger. Du kan søke via linken i utlysningsteksten.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }