Regnskap og rådgivning

Lønn

Har bedriften ansatte, kan vi ta oss av alt knyttet til utbetaling og innrapportering av lønn.

Du kan være trygg på at både du og dine ansatte får utbetalt rett lønn til rett tid.
Vi sender inn a-meldingen og sørger for at arbeidsgiveravgift og skatt betales i tide.
Du får tilgang til et team av eksperter som alltid er oppdaterte på lover og regler.

Hvorfor er det lurt å sette bort lønnsoppgavene?

Lønnskjøring kan være komplekst, og det er mange lover og regler å sette seg inn i. Overlater du lønnstjenestene til oss, tar vi oss av all rapportering til det offentlige. Du slipper å tenke på fristene, og kan være trygg på at det som sendes inn er korrekt. 

Med oss på laget får du en lokal sparringspartner som kan hjelpe deg med det praktiske knyttet til lønn, feriepenger, sykepenger, reiseregninger og utlegg – i tillegg til en rekke andre personaloppgaver.

HR-tjenester

Trenger bedriften hjelp i en ansettelsesprosess eller med personalsaker? Våre HR-rådgivere kan bistå i ulike faser av et ansettelsesforhold.

Forsikring

Gode bedriftsforsikringer trygger både bedriftens og de ansattes fremtid.

Pensjon

De fleste bedrifter med ansatte er lovpålagt å spare til pensjon.

En komplett sparringspartner

For at du skal lykkes med din bedrift er det viktig å ha orden på regnskap, lønn, rutiner og systemer. Hos oss får du systemer som automatiserer både din og din regnskapsførers hverdag, og gode rapporteringsverktøy som gjør deg best mulig rustet for å ta gode beslutninger.

Din forretningspartner følger deg på veien og bruker fagspesialister innen økonomi, bank og finans når du trenger det lille ekstra.