Tuft transportskole

Dan-Egil er tilhenger av tett oppfølging. Da passer det fint at regnskapsføreren er rett rundt svingen.

Tuft Transportskole er markedsledende på utdanning av yrkessjåfører i Hordaland. Med en ny og moderne bilpark tilbyr de opplæring i 7 førerkortklasser i tillegg til grunnutdanning for gods og persontransport, etterutdanning og ADR (kompetansebevis for transport av farlig gods). 

Et godt renommé og et solid korps dyktige lærere og instruktører gjør Tuft etterspurt i tungbilbransjen, og trafikkskolen brukes fast av bedrifter som Posten/Bring, NAV, BKK, BIR, Mesta og Nettbuss Vest. Da Tuft skulle ha ny regnskapsfører i 2011, falt valget på SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner .

– Beliggenheten, sammen med gode referanser, avgjorde valget, forteller innehaver og daglig leder Dan-Egil Tuft.

– ForretningsPartner har lokalkontor her i Åsane, og vi føler oss veldig godt ivaretatt. Vi får hjelp til både regnskapsførsel, selvangivelse og digitale løsninger – og har blant annet fått innført et fakturasystem som var mye bedre enn det vi hadde fra før. Hos ForretningsPartner har vi en fast person å forholde oss til, og vi opplever kundeforholdet som særdeles ryddig og ordentlig. Det er ingen tvil om at knirkefri regnskapsførsel og personlig oppfølging gjør hverdagen enklere for oss i transportskolen!

Tuft Transportskole

  • Åsane, Bergen
  • Opplæring av yrkessjåfører
  • Etablert i 200
  • 78 fast ansatte og 10 timesansatte
  • Årlig omsetning: ca. 20 mill.
  • www.tuft-transportskole.no