Personlig forvaltning

Skal du investere større pengebeløp for fremtiden? Med personlig forvaltning får du en skreddersydd portefølje tilpasset dine krav til avkastning og risiko.

Du får hjelp av profesjonelle forvaltere med lang erfaring.
Porteføljen din blir passet på og overvåkes hele veien.
Få personlig rådgivning og velg portefølje som passer deg.

Priser og vilkår

  • Minste investeringsbeløp er 500.000 kroner
  • Forvalter er SpareBank 1 Forvaltning
  • Forvaltningshonorar etter avtale
mann og kvinne gir hverandre en high five

Slik fungerer personlig forvaltning

Sammen med rådgiveren din finner du hvilke krav til avkastning og risiko som er fornuftig. Basert på dette setter rådgiveren sammen en skreddersydd portefølje. Denne porteføljen er bygd på modeller med lang og solid historikk.

Det er du som står som eier av verdipapirene i porteføljen, mens forvaltere foretar kjøp og salg i ditt navn. Disse forvalterene har lang erfaring, og investerer i selskaper med solid balanse, gode resultater og betydelig utbytteevne.

Bærekraft i SpareBank 1 Forvaltning

Verden opplever store utfordringer knyttet til bærekraft. Vårt bidrag knyttet til dette bygger på grunnfilosofien til SpareBank 1, der sparebankene er lokale, engasjerte og ansvarlige samfunnsaktører.

SpareBank 1 som helhet jobber for å redusere sitt miljøfotavtrykk og støtte opp under bærekraftig omstilling blant annet gjennom produktutvikling, felles innkjøp og driften av datterselskapene.

Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no