Liv og helse, ikon

Vår sponsorhistorie

Ved å heie på andre bygger vi samfunn og fellesskap. Hele veien fra det lille lokalsamfunnet til det store nasjonale fellesskapet. Vi trenger å heie på hverandre. 

Vi heier på deg!

Heiere ser muligheter der andre ser begrensninger. Historien er full av ”de sa det ikke var mulig”-øyeblikk, der skepsis er gjort til skamme og drøm har blitt realitet. Felles for alle disse øyeblikkene er at noen har heiet fram folka bak ideen. Når vi heier skaper vi fremtidstro og energi. 

Vi ønsker å gi tilbake til samfunnet banken er en del av. Derfor støtter vi mange lokale aktiviteter og prosjekter. 

Slik blir vi gode sammen

Vi heier på deg som vil få til noe, uansett om du tar dine første stavtak, kommer på 3. plass i kretsrennet, eller er best i verden.

Når vi heier skaper vi fremtidstro og energi. Vi gir drahjelp til de som setter seg små og store mål. Vi er med og skaper fremdrift når bakken er som brattest. Likt for oss alle, er at vi må trene for å nå målene våre. Vi vil at folk skal lykkes i hverdagen.


Hvorfor sponser vi NSF?

Vi heier på alle de som jobber mot et mål, enten målet er et eget hjem for familien eller en OL-medalje rundt halsen.

Vi sponser NSF Langrenn slik at flere får mulighet og råd til å være med på idrett. Landslaget, klubber over hele landet og SpareBank 1 arrangerer Byttehelgen der folk kan kjøpe og selge brukt skiutstyr. Gjennom Utetimen kan skoler og klubber over hele landet lære litt mer om økonomi og samtidig være i aktivitet. Det synes vi er å heie på at folk får delta i idretten.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }