Kjøpe bolig

Å kjøpe bolig er en stor investering. Derfor er det smart å skaffe seg god oversikt over økonomien før du skal kjøpe, slik at du vet hva du har råd til.

Du får alltid god rente på boliglån.
Vi hjelper deg med å finne bolig og å få oversikt over økonomien.
Du får raskt svar når du søker om boliglån og finansieringsbevis, og du kan selve beregne kostnadene med vår kalkulator.Vi hjelper deg med boliglånet

Du får alltid en god lånerente, og du kan låne inntil 85 % av kjøpesummen. Trenger du å låne mer, er det nødvendig med ekstra sikkerhet i annen bolig, hytte eller lignende. Vi har ulike typer boliglån, avhengig av hvilket behov du har. Sitter du for eksempel med to boliger i en periode, kan vi hjelpe deg med mellomfinansiering.

Har du god sikkerhet i boligen, kan flexilån være noe for deg. Da får du raskt tilgang på penger og kan for eksempel kjøpe bil, starte et oppussingsprosjekt eller gjøre en investering uten at du trenger å søke om lån på nytt. 

Du får hjelp av våre autoriserte rådgivere til å finne ut hva du har råd til og hva slags lån som passer best for deg.  Med vår boliglånskalkulator kan du selv beregne hvor mye lånet koster. 

Er du mellom 18 og 34 år?
Skal du kjøpe din første bolig eller har du kjøpt før? Er du under 34 år får du alltid vårt beste boliglån. På denne siden kan du lese mer om boliglån for unge og søke om lån. 


Tips til boligjakten

Skal du selge bolig?  

  • Be om en uforpliktende verdivurdering 
  • Få tilbud fra en lokal megler