Sparebankuka 2021

Her finner du masse nyttig å lære og moro å gjøre.  Velkommen til Sparebankuka!

Digital moro for alle

Sparebankuka arrangeres 31. oktober til 5. november. Her kan barna sammen med de voksne leke og lære mer om penger og sparing. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å få med deg konkurranse, filmer og annen moro.


Ta sparequizen så er du med i trekningen om kinobilletter

Delta i vår spennende quiz med spørsmål om alt fra sparebanden vår til bjørner(!). Alle som sender inn svar er med i trekningen om kinobilletter til seg selv og en venn.

Barn om økonomi

Vi spurte barna selv om pengeråd. Se hva de svarte.

Video placeholder image
Kortvett med Hedvig og Ea

Lær mer om bankkort for barn.

Video placeholder image
Spareråd fra barna selv

Lær å spare


En verden i farger

Her finner du tegnemaler av Sparebanden som du kan fargelegge. Klikk på tegningene for å laste ned. 

Last ned Sparebanden-tegnemaler

Dele og Bruke digger Spleis

Hvis vi deler litt på kostnadene så kan det fort bli både nye lekeapparat på lekeplassen og drakter til fotballaget. Med Spleis er det enkelt å starte en digital kronerulling til noe DU syns nærmiljøet trenger.

Les mer om Spleis her

Lærer om penger på skolen

Barn og ungdom lærer om privatøkonomi på skolen. Kanskje kommer en rådgiver fra SpareBank 1 Hallingdal Valdres snart til din skole?

Hvert år er bankansatte rundt på skoler i Hallingdal og Valdres for å lære barn og ungdom om privatøkonomi. Alt for mange unge får en skjev start på voksenlivet fordi de ikke har lært å ta gode økonomiske valg. Det har vi lyst til å gjøre noe med.

For elever i videregående skole er det vår egen forbrukerøkonom Magne Gundersen, kjent fra Luksusfellen på TV3, som lærer ungdommen å ta gode valg.