Ungt Entreprenørskap (UE)

Skal du starte en Elevbedrift, Ungdomsbedrift eller Studentbedrift? For å lykkes i næringslivet er det viktig å ha god økonomisk oversikt. 

Gratis bruk av driftskonto, nettbank bedrift og mobilbank bedrift.
Enkelt å holde orden og oversikt på økonomien
Vippsnummer inkludert

Starte elevbedrift, ungdomsbedrift eller studentbedrift?

Det er enkelt å opprette driftskonto og etablere nettbank hos oss. Kundeetableringen skjer via denne nettsiden og det er ikke behov for å komme innom banken.

Les mer om de forskjellige bedriftene under.Ta betalt med Vipps

Med Vipps kan dere ta betalt fra kunder raskt og enkelt over disk, i nettbutikken eller via et abonnement. Alt de trenger er mobilen.

I appen Vipps bedrift kan dere også få full oversikt over kjøp og salg, hente rapporter eller be om penger fra kunders appen sin.

Starte en Spleis?

Med Spleis kan du enkelt lage digitale innsamlingsaksjoner.

Folkefinansiering, kronerulling, crowdfunding. Kjært barn har mange navn. Fellesnevneren er at det brukes når folk spør folk om penger til ulike formål, som for eksempel til ungdomsbedrifter til nyoppstartede selskaper med spennende produkter.

Slik får du BankID

Fra du er 13 år kan du få BankID. For å få BankID hos oss må du komme innom et av våre kontorer med legitimasjon. Gyldig legitimasjon for å få BankID er Norsk pass, utenlandsk pass, reisebevis for flyktninger eller Norsk utlendingspass. Er du under 18 år må du ha med deg vergen(e) dine i banken.

BankID er personlig og fungerer i alle banker, uavhengig av hvilken bank du har din avtale hos.


Avslutte konto

Når bedriften skal avvikles må kontoen avsluttes. Pass på at det ikke er penger igjen på bedriftskontoen når dere avslutter kontoen.

Avslutt konto