Bedrift

Regnskapshuset

Vi hjelper deg gjerne med økonomi og regnskap.

Sammen finner vi en løsning som passer for deg, enten du vil overlate mest mulig av jobben til oss, eller sette opp systemer som gjør det enklere å klare jobben selv.

Regnskapstjenester og regnskapsbyrå
Har du lyst til å bruke tiden din på andre ting enn regnskap, gjør vi det gjerne for deg.
Bank+Regnskap
Med regnskap og bank i én pakke samles alt rundt bedriftens økonomi på samme sted. Det blir lettere å lykkes med bedriften din
Starte bedrift
Vurderer du å starte for deg selv, eller har du en bedrift allerede? Vi vil gjerne hjelpe deg å lykkes, både i oppstarten og på veien videre.

Dette er oss

SpareBank 1 Regnskapshuset Østfold Akershus AS er et nystartet datterselskap av SpareBank 1 Østfold Akershus. 

Vi hjelper kundene våre med en enklere hverdag ved at du får alt på ett sted, både bank, regnskap, forsikring og næringsmegling.

På kontorene våre i Moss, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Askim og Vestby finner du engasjerte bankrådgivere som kjenner lokalsamfunnet vi er er en del av.

Les mer om hvilke regnskapstjenester vi tilbyr

På bildet: Daglig leder, Vibeke Stræth

Se også

En enklere hverdag med Bank+Regnskap
Nå har Løvemammaene fått bedre tid til å jobbe med sine kampsaker, nemlig å hjelpe familier med kronisk syke barn og barn med store assistansebehov.
Ernst sparte 50 000 med den nye regnskapstjenesten
Tidligere samlet han bilag i en perm som han tok med seg i bilen til regnskapsføreren. Nå sparer han både tid og penger med den heldigitale regnskapsløsningen.