Hjelp til å lykkes med egen bedrift

Landet vårt har tusenvis av små og mellomstore bedrifter. Alt fra kiosken på hjørnet til fabrikken i havgapet. Har du tenkt på at det er de som får norske lokalsamfunn til å blomstre?

Det har vi. Derfor lanserer vi Bedriftsløftet, for å få flere bedrifter til å lykkes i hele Norge.

Har du en bedrift, eller skal starte for deg selv? Vil du ha noen å snakke med for å lykkes, kan du stole på oss. Vi kan hjelpe deg både i oppstarten og på veien videre.


Jeg vil snakke med dere

Trenger du råd om veien videre, eller bare noen å snakke med?

Jeg vil ha en bank til å stole på 

Vi er opptatt av å være den beste støttespilleren for deg og bedriften din.

Jeg vil starte egen bedrift 

Aksjeselskap eller enkeltpersonforetak? Her finner du alt om å starte egen bedrift.Slik får du hjelp med bedriften din

For at du skal ha tid til å gjøre det som er viktig for bedriften i hverdagen, skal vi gjøre de kjedelige tingene enklere. Når du trenger tips eller råd, står vi klare for å hjelpe deg.

Nettbank og mobilbank som er enkle å bruke

Du får kjapt unna regninger og god oversikt over økonomien i bedriften fremover i tid. Mobilbanken har høyest score på App Store og Google Play, og er smidig for deg som gjør ting i fart.


Bank og regnskap i én pakke

Bank+Regnskap samler alt rundt bedriftens økonomi på samme sted. Du får regnskapsfører og rådgivning når du trenger det, og et regnskapsprogram som er enkelt og fleksibelt.


Kunnskapsrike, lokale rådgivere

Når du er usikker, trenger råd om veien videre, eller må ta viktige avgjørelser, hjelper vi deg. Vi har  lokalkunnskap om næringer, lang erfaring og kompetanse på økonomisk rådgivning.


"Samarbeidet med banken er helt avgjørende for kontinuitet i arbeidet vårt, og også at vi nå er i stand til å levere produktet vårt til Halden kommune."

- KARL-MAGNUS HAUGEN, daglig leder i airMontSe filmen om landets små og mellomstore bedrifter i arbeid
Anbefales med lyd.

Video placeholder image