Hva gjør jeg ved sykdom eller skade på ferie?

Blir du syk eller skadet på ferie i utlandet må du ta kontakt med vår globale partner SOS International på døgnåpent telefonnummer (+47) 22 96 50 45

De vil guide deg til nærmeste godkjente sykehus/legekontor for riktig og nødvendig behandling og ordne med alt det praktiske.

Blir du bedt om å vise til reiseforsikringsbeviset/reisekortet ditt, finner du dette både i mine forsikringer, mobilbanken, nettbanken eller LOfavør-appen, under reiseforsikring.

Vært syk på reise?
Hvis du ble syk eller skadet på en reise du allerede har startet på eller gjennomført, får du veiledning i skjema for sykdom eller skade på reise. Du kan melde saken med en gang - eller når du kommer hjem. Har du allerede vært i kontakt med SOS International? Da har vi allerede opprettet en sak for deg. Ring oss på telefonnummer (+47) 915 02300.

Syk før reise?
Hvis det gjelder en reise du har bestilt og ikke kan gjennomføre likevel, får du veiledning i skjemaet for avbestilling. Har du nylig vært alvorlig syk, har alvorlig sykdom, kronisk lidelse eller vært utsatt for en ulykke og skal ut å reise? Da er det viktig at du leser hvilke regler som gjelder først.