Private Banking

Private Banking passer for deg som har god økonomi. Du får personlig rådgivning og oppfølging av dine investeringer og formue.

Du får tett oppfølging av egen rådgiver
Vi gir deg god og effektiv forvaltning av pengene dine
Du får tilgang til bankens beste kompetanse

Hva er Private Banking?

Private Banking er mer enn tradisjonelle bantjenester. Vi har som ambisjon å dekke behov som krever mer spisset kompetanse, og din rådgiver vil ofte være navet i et kompetansenettverk med spsialisert kunnskap innen ulike fagfelt.

Vi tilbyr Private Banking til kunder med investerbar formue på minst 2 milloner. I tillegg har også bedrifter, stiftelser og offentlig virksomhet mulighet til å benytte seg av vår forvaltningsløsning.

Dette får du med Private Banking

Som Private Banking-kunde får du tilgang til et utvidet produkt og tjenestetilbud. Tjenestene er satt sammen for å dekke behov hos personer med stor og/eller kompleks økonomi. Vi er tett på, og følger opp dine investeringer og øvrige avtaler. Du får blant annet:

Du får en personlig rådgiver som følger opp investering og formue. Din personlige og fortrolige rådgiver er som et nav i velsmurt maskineri av eksperter. Din rådgiver hjelper deg blandt annet med: 

  • Formue- og investeringsløsninger
  • Finansiering
  • Pensjon
  • Generasjonsskifte
  • Regnskapstjenester
  • Skatt og juridisk

Som Privat banking-kunde får du tilgang til et stort kontaktnettverk i banken, gjennom datterselskapene våre og andre interessante aktører.

  • Invitasjoner til aktuelle og relevante arrangementer
  • Webinar og videoblogg
  • Kundeturer

SpareBank 1 Forvaltning

Din foretrukne partner for sparing og investering. 

SpareBank 1 Forvaltning leverer produkter og tjenester som effektiviserer og forenkler sparingen din. Samfunnsoppdraget vårt er å øke sparingen i Norge.

Prioritert kunde

I Private Banking er du prioritert kunde. Vårt konsept er at vi er lokale og digitale for å sikre løsninger som er tilpasset dine økonomiske behov - både i dag og for fremtiden.

Samfunnsansvar og bærekraft

Bærekraft og sosialt ansvar et viktig fokusområde for oss - lokalt, nasjonalt og globalt. Vi følger FNs prinsipper for bærekraft og vår strategi for bærekraft er bygget på våre verdier, med ansvarlig som den viktigste.

SpareBank 1 Markets

Verdipapirforetaket SpareBank 1 Markets tilbyr blant annet tjenester innen aksje- og kredittanalyse.


Våre investeringsrådgivere

Morten Olay Nilsen
Leder Private Banking
Trond Lindberg
Investeringsrådgiver
André Widell-Osvik
Investeringsrådgiver