Ungt Entreprenørskap

Vi heier på dere som ønsker å starte en ungdomsbedrift. Vi samarbeider med Ungt Entreprenørskap (UE) Rogaland og ønsker å hjelpe dere til god styring av økonomien i bedriften.

Fordeler for deres ungdomsbedrift

  • Gratis opprettelse av driftskonto
  • Gratis tilgang til nettbank bedrift og mobilbank bedrift
  • Gratis å betale regninger i nettbank bedrift
  • Gratis bruk av fakturatjenesten i nettbank bedrift
  • Mulighet for å ta betalt med Vipps

Slik blir deres ungdomsbedrift kunde hos oss

Det er enkelt å opprette driftskonto og etablere nettbank hos oss. Alt foregår på nett, dere trenger ikke å komme innom banken for å bli kunde. 

OBS: Før dere starter kundeetableringen må dere ha navn og kontaktinformasjon på daglig leder og økonomiansvarlig. Kontoen administreres av daglig leder og økonomiansvarlig. Disse MÅ også være oppgitt som de eneste som har signaturrett i Brønnøysundregistrene. Dersom bedriften har gitt signaturrett til andre, eller flere, personer i bedriften, MÅ dette endres på før dere søker om konto. 

Når dere har sendt inn søknad sender vi avtalen til dere for elektronisk signering. For å signere på kundeetableringen og få tilgang til nettbank og mobilbank må dere ha BankID.

Når bedriften har blitt kunde hos oss og er det viktig å huske at kontoen disponeres av to personer i fellesskap, daglig leder og økonomiansvarlig. Det betyr at når den ene har lagt opp en betaling i nettbank bedrift/mobilbank bedrift, så må den andre som disponerer godkjenne den registrerte betalingen. 


Ta betalt med Vipps

  • La kundene dine betale med mobilen - uten kort og kontanter!
  • La kunden finne deg i Vipps med en unik QR-kode eller et Vippsnummer
  • Se alle innbetalinger i din egen bedriftsportal


Vippsnummer er perfekt for mindre bedrifter og er vår enkleste tjeneste for deg som møter kundene ansikt til ansikt! Med Vippsnummer er det den som vippser penger som bestemmer beløpet.

Merk: Det kan ta inntil tre virkedager fra kundeforhold er opprettet hos oss til dere kan bestille vippsnummer.

Når konto hos oss er avsluttet må dere selv kontakte Vipps for å avslutte integrasjonen der.