Ikon, pengesekk

Min egen sparekonto

Alle barn under 18 år kan få sin egen sparekonto. En kan sette inn og ta ut penger ved behov. "Min egen sparekonto" er en del av bankpakken for barn og ungdom.


Lær barna dine å spare

Min egen sparekonto er en sparekonto for barn som de kan disponere helt selv. Foreldre har innsyns- og disposisjonsrett, men i tillegg disponerer barnet kontoen helt selv. Har barnet mobilbank, vil kontoen komme opp i oversikten, og barnet kan enkelt holde oversikt over hvor mye som er spart.

Har barnet i tillegg bankkort, kan en enkelt opprette mikrosparing, slik at det spares et lite beløp hver gang kortet blir brukt - akkurat som for de voksne.


Slik bestiller du


Siden barnet disponerer kontoen helt selv, anbefaler vi at kontoen ikke benyttes til pengegaver som foreldre eller giver ikke ønsker at barnet selv skal kunne disponere.

En av de foresatte må bestille Min egen sparekonto ved å trykke på knappen Bestill Min egen sparekonto. Den andre foresatte vil få tilsendt kontoavtale på e-post for elektronisk signering med BankID. Har du foreldreansvar alene, finner du informasjon om hvordan du bestiller kontoen ved å trykke på samme knapp.


Priser og vilkår

4,25 %
  • Ingen uttaksbegrensinger
  • Spar så mye og så ofte du vil