Innboforsikring

Innboforsikring ved leie

Utleier og leietaker må ha hver sin innboforsikring for å være dekket. En leietaker anses ikke som et fast medlem av en husstand og er ikke dekket av utleiers innboforsikring. 

For deg som leietaker

En innboforsikring følger den som eier forsikringen, samt familie og barn inntil fylte 20 år. En leietaker anses ikke som et fast medlem av en husstand og er ikke dekket av utleiers innboforsikring. 

Er du under 20 år er du dekket av dine foreldres innboforsikring, med mindre du har meldt flytting i Folkeregisteret.

Enten du er student og bor på hybel, leier leilighet eller kjøper din første bolig, bør du ha en innboforsikring som sikrer tingene dine. Er du under 34 år får du innbo- og reiseforsikring i en pakke.

 

Les: Hva dekker innboforsikringen?
 

Husk at hvis du er medlem av et LO forbund har du allerede 
Norges beste innboforsikring i medlemskapet ditt.

For deg som er utleier

Innboforsikringen din dekker kun deg, din ektefelle/partner/samboer og andre faste medlemmer av husstanden. Den dekker ikke leietakere. 

Har du husforsikring hos oss vil du få en utleieforsikring knyttet til husforsikringen når du melder fra at boligen din er helt eller delvis utleid. Da er du dekket mot skade, ubetalt husleie og omkostninger til utkastelse. 

 


Har du hatt uhell eller skade på dine eiendeler?


Dame som rater best i test på forsikring

Best i test på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi har Norges beste skadeoppgjør i følge Bytt.no. I tillegg har vi svært fornøyde forsikringskunder, i følge Norsk kundebarometer (2021). Vårt forsikringsselskap Fremtind scorer nok en gang høyt i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser