Avdragsfrihet

Bekymret for boliglånet?

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg. Er du berørt av situasjonen med Korona-viruset kan vi tilby inntil seks måneder avdragsfrihet på boliglånet ditt dersom du blir permittert. 

Priseksempel: Nominell rente Boliglån for unge 2,75%. Effektiv rente 2,86 %, 2 mill. o/25 år, kostnad: 619.156, totalt: 2.619.156.

 

Bekymret for billånet eller forbrukslånet?

Er du berørt av situasjonen med Korona-viruset strekker vi oss langt for å hjelpe deg. Hvis du har blitt permittert kan du få inntil tre måneder avdragsfrihet på lånet ditt.

Har du behov for mer enn tre måneders avdragsfrihet gjør vi en individuell vurdering av dette.

Hvis du ønsker avdragsfrihet må du gjøre følgende:

  • Send en e-post til privat@sb1finans.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet
  • Husk å oppgi kontraktsnummeret. Kontraktsnummeret har seks siffer og du finner det i mobilbanken eller nettbanken sammen med lånet.

 

Trenger du å snakke med oss?

Er du rammet av permitteringer eller andre forhold i forbindelse med Korona-viruset? Vi har flere løsninger som kan hjelpe deg i en vanskelig økonomisk situasjon. Disse kan inkludere både bedrifts- og privatøkonomisk rådgivning, avdragsfrihet på lån og andre tiltak i en periode. Vi anbefaler så langt det er mulig at møter gjennomføres på telefon og video, og vi har gode løsninger for dette. Ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter.