Bank+Regnskap

Få en enklere hverdag med lokal bankrådgiver, regnskapsfører, og regnskapsprogram på samme sted. 

Regnskapsprogram som er enkelt å bruke
Hjelp når du trenger det
Ingen bindingstid

Prøv vårt regnskapsprogram

SpareBank 1 Regnskap er et nettbasert regnskapsprogram som har alt du trenger for å holde orden på økonomien. 

Vi hjelper deg i gang slik at du kan føre regnskapet selv. Samtidig har du kort vei til et team av flinke regnskapsførere og rådgivere hvis du lurer på noe.

Dette er Bank+Regnskap

Med regnskapsbyråer og regnskapsførere i hele landet, får du hele bedriftens økonomi på ett sted.

Bank+Regnskap er et støtteapparat av folk og systemer som snakker sammen. Du får et enkelt regnskapsprogram og hjelp hvis du trenger det. Lurer du på noe om bank, regnskap og økonomi får du hjelp av flinke regnskapsførere og rådgivere nær deg. 

Med alt på ett sted er det lettere å lykkes med bedriften din. 

SpareBank 1 Regnskap er et enkelt og fleksibelt regnskapsprogram som passer for små og store bedrifter, lag og foreninger. 

Er det noe du ikke forstår i regnskapsprogrammet, hjelper vi deg. Du får veiledning til hvordan du kan føre regnskapet selv. Samtidig får du enkelt oversikt over bedriftens likviditet og en huskeliste over offentlige frister.

Bank+Regnskap kan du tilpasse bedriften din – hva du vil gjøre selv, og om du vil sette bort noe.
  • Er du nyoppstartet vil du kanskje trenge litt hjelp i starten. Du kan velge om du vil sette bort hele eller deler av regnskapet til oss, eller om du vil lære deg mest mulig selv. 
  • Har du drevet en stund og er trygg på å føre regnskap, vil du kanskje gjøre mest mulig selv for å spare penger. Har du hektiske perioder, kan du fortsatt sette bort hele eller deler av regnskapsjobben til oss. Du betaler bare for den tiden du trenger.
Video placeholder image

Godt fornøyd med Bank+Regnskap

"Når banken stiller med regnskapsfører hvis jeg har behov for det, blir dette i sum en veldig god og fleksibel løsning. Både for meg og sikkert for veldig mange andre også."

– TROND THORSEN, selvstendig grafiker.
Foto: May-Linda Schjølberg


Lurer du på noe om Bank+Regnskap?

Ring 61 21 90 00 eller bli kontaktet.


Greit å vite