Møt våre ansatte: Caroline Sundstrøm

Caroline fikk gradvis mer ansvar –  nå er hun leder

Caroline Sundstrøm.foto

Finnmarks største by, Alta, er i utvikling. Nye prosjekter settes i live, nybygg popper opp og et levende lokalsamfunn med festivaler og idrettslag er bare noe av det byen byr på. Noen lokkes nordover for jobb – andre blir født her og trives så godt at de blir værende. Alta-jenta Caroline Sundstrøm er én av de sistnevnte. 33-åringen er oppvokst i finnmarksbyen og har siden 2011 jobbet som regnskapsfører, først i selskapet Consis Alta, som senere ble del av SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. Fra å ha startet som regnskapsfører i 2011, har hun
gradvis fått og tatt mer ansvar, og er i dag leder på kontoret i Alta.

Jeg har vært med på en spennende reise, og jeg føler at jeg kjenner organisasjonen, forteller Caroline, som i perioder også har vært tillitsvalgt på arbeidsplassen.


Utviklingsmuligheter står i kø

Caroline valgte en nokså tradisjonell vei inn i yrket som regnskapsfører, med en bachelor i økonomi og administrasjon. Siden hun startet i 2011, har hun etter hvert fått utvikle seg på flere områder. Caroline har vært regnskapsfører og hatt kundeansvar med både kundekontakt og rådgivning. I 2019 ble hun teamleder, før hun året etter gikk over til å fungere som leder. Variasjon er noe hun setter pris på i jobben.

Det er ingen dager som er like! Jeg jobber både med interne prosesser, med kundeoppfølging og med å skaffe nye kunder. Kommer det endringer, har jeg ansvar for hvordan vi skal ta det ut hos oss på kontoret, sier Caroline.

På kontoret i dag er det 18 ansatte, og en del av jobben er selvsagt å sikre at de ansatte har det bra, gjør det de skal og er med på å bidra til å nå Regnskapshuset sine mål.

Jeg får også være med på lederutviklingsprogram, for å lære hvordan å bli en bedre leder og ha erfaringsutveksling med andre ledere.

Stort tverrfaglig miljø

Når Caroline skal beskrive hvordan det er å jobbe i Regnskapshuset, er det lett å høre at hun trives på jobb.

Det er gode kollegaer og godt arbeidsmiljø, sier hun med et smil.

Kontoret er samlokalisert med SpareBank 1 Nord-Norge, og det trekker hun frem som et stort pluss:

Det gjør at vi har flere fagmiljø som er blanda sammen og det er bred kompetanse på huset. Hvis ikke noen hos oss sitter med svaret, vet du alltid hvem du kan spørre om råd, eller sende kunden videre til en kollega med riktig kompetanse.

Hjembyen har hun bare forlatt ett år for studier i Tromsø, og skulle gjerne sett at flere fikk øynene opp for alt Alta har å by på.

Her er det fin natur, nærhet til skog og mark, og så er det så mye flotte folk som bor her. Og så har altaværingene blitt mer urbane de siste årene, ler Caroline.

Den blide lederen i Alta er et bevis på at man kan få prøve seg i ulike roller på én og samme arbeidsplass. Kanskje er det du som får sjansen neste gang?

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }