Møt våre ansatte: Daniel Hansen

Daniel fikk jobben før han var ferdig å studere

Daniel Hansen.foto

Året er 2018, og Daniel Hansen fra Nordreisa er snart ferdig med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Universitetet i Tromsø. Før han er ferdigstudert, ser han en stillingsannonse for SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. Og selv om annonsen sier at de ønsker seg en kandidat med minst to års erfaring, tenker han at sjansen er for bra til å la den gå. Han kjenner flere som jobber i konsernet, og har bare hørt gode ord om arbeidsplassen.

Jeg oppfylte nok ikke alle kriteriene i annonsen, men jeg kom likevel inn på intervju – og jobben ble min!, mimrer Daniel.

Det kan være en nyttig påminner for mange av oss: Det er jo ikke sånn at stillingsannonsen med sine kvalifikasjonskrav og spesifiseringer er en oppskrift på hvem du som arbeidssøker er – det er ønskene fra arbeidsgiver.

Jeg fikk stillingen som regnskapskonsulent/rådgiver, forteller Daniel.

Siden 2018 har han blitt autorisert regnskapsfører. I dag jobber han som teamleder, og har både kunde- og personalansvar.

Vidt spekter

Daniel kom inn i Regnskapshuset nærmest før han var ferdigstudert, og det har gått fort fra han startet i jobben til han har fått lederansvar i ung alder. Det ser han på som en styrke ved arbeidsplassen.

Jeg opplever at det er gode sjanser til å bli det du har lyst til i selskapet. Det er utviklingsmuligheter – og jeg blir gitt muligheter og tillit, da får jeg også lyst til å presse meg og utfordre meg selv, skryter 28-åringen.

Å være ambisiøs på egne vegne har ført til at han i dag sitter med lederansvar for et team på seks personer, i selskapets største avdeling.

Men det er ansvar jeg har hatt lyst til å ta på meg, så det er bare fint, smiler han.

Han trekker også frem det store mangfoldet som et stort pluss ved jobben, både når det gjelder oppgaver og kollegaer.

Det er godt miljø, med stort spekter i folk. Hos oss i Tromsø har vi både folk som er helt nyutdanna og folk opp mot 60. Det er mye latter på jobb, og det er en sosial arbeidsplass, som jeg tror alle vil finne seg til rette på, forteller Daniel.

Hektisk hverdag

I tillegg til å være et sosialt sted, legger den unge teamlederen vekt på at det også er en arbeidsplass som byr på variasjon, i oppgaver og i tempo. Vårhalvåret kan være hektisk, med mange ulike frister både de ansatte og kundene må forholde seg til.

Du kan jobbe med veldig forskjellige bransjer og ulike typer kunder – og plutselig får du et hasteoppdrag. Det er absolutt en jobb der du må tåle litt stress i hverdagen, samtidig som det verste stresset er litt sesongbasert. For de fleste er det overkommelig altså, forsikrer han.

Daniels avdeling holder til i Rødbanken, i hjertet av Tromsø sentrum, og det regner han som et stort pluss. Selv om avdelinga i seg sjøl bare er rundt 30 ansatte, er de en del av SpareBank 1 Nord-Norge-konsernet, og deler arbeidsplass med rundt 400 andre.

Det er mange gode fordeler som ansatt når du er del av et stort konsern, og det er mange gode personalfordeler. Jeg vil si det er veldig ordna forhold på alle områder i selskapet.

 

 

 

 

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }