Bil, ikon

Billån

Har du funnet bilen du ønsker deg? Her kan du sjekke hva et billån vil koste og få raskt svar på lånesøknaden.

  • Du får billån på timen og gode betingelser.
  • Du kan låne hele kjøpesummen til en god pris.
  • Nedbetalingstid og månedsbeløp tilpasses deg.

Er du medlem i et LO-forbund?

Verdt å vite

Det er smart at du alltid betaler ned på lånet i takt med verdifallet på bilen, slik at du ikke sitter igjen med restgjeld den dagen du skal selge.

Du kan finne ut hvor mye du kan låne på forhånd, så er du klar når bilen du ønsker deg dukker opp. Har du funnet drømmebilen allerede, kan du enkelt søke om lån i mobil- eller nettbanken. Lånet signerer du med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor.

Har selger gjeld på bilen, blir dette slettet før bilen er din.


Priser og vilkår

Fra 3,75 %
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Bilen kan ikke være eldre enn 15 år før lånet er nedbetalt

Lånet leveres av SpareBank 1 Finans Midt-Norge
Priseksempel: Eff.rente 5,33 %, 150.000 kr, o/5 år, totalt 170.738 kr


Ekstra nedbetaling?

Det kan være smart å betale ned ekstra på billånet ditt. Her kan du enkelt betale inn ekstra, eller innfri hele lånet.


Klar til kjøp med finansieringsbevis

Vil du være klar til å kjøpe når drømmebilen dukker opp? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med. 


Viktig når du skal kjøpe bil

Tenk gjennom hvilken bil du faktisk trenger og hvor mye lån du har råd til. Er du usikker, hjelper vi deg gjerne.


Betalingsforsikring - sikrer deg og din familie

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan ramme oss alle. Slike situasjoner kan gjøre det krevende å betjene billånet. Forsikret billån dekker det månedlig terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller fullt sykemeldt. Lånet innfris i sin helhet ved kritisk sykdom eller død. Betalingsforsikring kjøper du samtidig som du søker om billån, eller du kan søke her 


Lån til eldre bil?

Et kaskofritt billån kan passe for deg som skal kjøpe en litt eldre eller rimelig bruktbil mellom 30.000 - 100.000 kroner. 

Dette lånet krever ikke kaskoforsikring, noe som betyr at du kan spare penger ved å velge en rimeligere forsikring. Bilen må likevel ha ansvarsforsikring, men denne forsikringen dekker ikke skader på din egen bil i ulykker hvor du er ansvarlig for skaden. Dette betyr at du må vurdere forsikring ut ifra din økonomiske situasjon og om du kan betale lånet hvis du skulle være uheldig å vrake bilen.

Vi kan hjelpe deg å vurdere hvilken bilforsikring som passer deg når du tar et kaskofritt billån.


Eget billån eller øke boliglånet?

Har du en bolig som er verdt mer enn du har i lån, kan du vurdere å øke boliglånet for å kjøpe bil. For de fleste vil det være smart å benytte bilen som sikkerhet og du sparer ledig sikkerhet i bolig til andre viktige formål.

Nedbetalingstid

Vi gir inntil 10 års nedbetalingstid på et billån, men det er lurt å passe på at billånet ikke er høyere enn det bilen er verdt. Dette kan være greit å tenke gjennom når du bestemmer hvor lang tid du skal bruke på å betale tilbake lånet.

Heftelser

Har selger gjeld på bilen kalles det heftelser. Med et eget billån sørger vi for at gjelden blir slettet og selgeren får det som blir igjen. Øker du boliglånet for å kjøpe bil må du selv passe på at selger betaler det han skylder.

Egenkapital

Du kan søke om billån til hele kjøpesummen, men har du egne midler i form av innbyttebil eller egenkapital gir dette lavere rente.

Har du bil, må du også ha bilforsikring

Med bilforsikring hos oss får du markedets raskeste bonusopptjening.


Hva lurer andre på?