Det beste førstehjemslånet

LOfavør Førstehjemslån er et tilbud til alle under 34 år som er medlem i et LO-forbund. 

ole-martin-elektriker-forstehjemslan-soa.jpg

 

Jesper Hansen (21) fra Askim er nyutdannet elektriker og er snart klar for å forlate redet. Nå har han nemlig tatt opp førstehjemslån hos SpareBank 1 Østfold Akershus. Som LO-medlem får han mange fordeler med på kjøpet.


– Jeg kontaktet banken om et boliglån, og endte opp med en avtale som sikrer meg gode lånebetingelser og gode avtaler på alt fra forsikringer til kredittkort, sier Jesper Hansen.

LOfavør førstehjemslån er et tilbud til alle under 34 år som er medlem i et LO-forbund. Fordelsprogrammet LOfavør gir deg knallgod rente på boliglån, billigere billån og en god pris på forsikringer hos SpareBank 1 Østfold Akershus. Blant annet er Norges beste innboforsikring inkludert i medlemskapet.

Snart flytter den nybakte boligeieren for seg selv i en leilighet i Askim.

– Jeg har spart maksimalt beløp på 25 000 kroner i året til BSU-kontoen i mange år. Det var nok til at jeg nå fikk innvilget mitt første boliglån, sier Jesper.


Finansrådgiver: - Gull verdt for førstegangskjøperne å møte oss ansikt til ansikt

Siden den første samtalen med rådgiver Ole Martin i SpareBank 1 Østfold Akershus, har Jesper snakket sammen flere ganger. På signeringsmøtet kjenner han godt til betingelsene for boliglånet, og han har fått grundig innføring i nettbanken, og hvordan han kan rigge seg for en sunn økonomi i hverdagen.

– Mye av prosessen foregår digitalt, men det er først når vi setter oss ved samme bord, at kundene forstår hvordan vi har kommet frem til låneavtalen, sier Ole Martin Olsen, og fortsetter:

– Når jeg treffer førstegangskjøperne oppdager de at de har spørsmål som de ikke visste at de lurte på. Det å vise noe på en skjerm og forklare over en kaffekopp, gjør det mye enklere for kundene. Og når du et ansikt og et navn på en rådgiver i banken, er terskelen også mye lavere for å ta kontakt med spørsmål i ettertid. Tilbakemeldingen fra nesten alle de unge kundene er at de har hatt stort utbytte av å treffe oss fysisk, mener rådgiveren.


Hva er det viktigste du forteller enførstegangskjøper?

- Det viktigste er å vise alle kostnader som ligger i husholdningsbudsjettet. For eksempel kan det koste 40 000 kroner i året å ha en bil. Det er det ikke så mange som tenker på. Eller at rentene kan øke. Dagens ungdom er vokst opp med et rentenivå på 2-3 prosent. En rente på 7 prosent kan bety at utgiftene stiger 8000 kroner i måneden. Sånne scenarioer må man ta høyde for, slik at man også er rustet for fremtidige gråværsdager, avslutter Ole Martin Olsen.

LOfavør – fordeler for førstegangskjøpere:
  • LOfavør boliglån – med nominell rente på 2,25 %. Forutsetninger at du har 15 % egenkapital og er under 34 år. Det må også være din første bolig.
  • LOfavør billån – Uten sikkerhet i bolig. Nominell rente fra 3,55 % og opptil 10 års nedbetalingstid
  • LOfavør innboforsikring - Norges beste innboforsikring inkludert i LO-medlemskapet
  • LOfavør Mastercard – med reise- og avbestillingsforsikring inkludert og 45 dagers rentefri kreditt
  • Økonomisk rådgivning og personlig oppfølging – kl 7.00 – 24.00, hver dag året

Låner du 2 millioner over 30 år koster lånet 1.969.523kr og totalt 3.991.123 kr. Effektiv rente er 5,43 % og månedlig terminbeløp 11.092 kr

 


 
Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }