De ansatte forteller...

Det er mange typer jobber i banken vår. Her kan du se hva noen av våre medarbeidere jobber med, og hva de trives med i jobben sin. 

Catrine, Hans, Lillian og Martin. Ansatte i SpareBank 1 Ringerike Hadeland.

Hans Leithe - Kunderådgiver

Har bakgrunn som siviløkonom og har jobbet i banken siden 2008.

Jeg jobber som rådgiver for privatmarkedet og er en del av teamet som ønsker nye kunder velkommen til banken. Sammen sørger vi for at kundene blir tatt imot på en trygg og effektiv måte. 
Fokus, samarbeid og god takhøyde er nøkkelen til å skape et bra arbeidsmiljø og ikke minst de kundeopplevelsene.

Ingen arbeidsdag er like og jeg har fleksibilitet til å forme arbeidshverdagen min. Det som virkelig motiverer meg, er å hjelpe folk med å realisere boligdrømmen sin! 


Jeg jobber i marked og kommunikasjonsavdelingen med ansvar for datadrevet kundedialog. Jobben min er å treffe kundene med rett budskap, til rett tid, i rett kanal. Dette gjør jeg ved å utvikle aktiviteter og kundereiser som er basert på analyse og innsikt. I jobben får jeg teste og utfordre, og bidra til at banken rigger seg for fremtiden.

Jeg er en del av et større fagmiljø i SpareBank 1 som jobber med datadrevet kundedialog. Gjennom dette samarbeidet bygger vi kompetanse og kunnskap vi  drar nytte av i banken vår.

Vi har et godt arbeidsmiljø og en kultur for å heie, og spille hverandre gode. Sammen får vi ting til å skje! Det gir meg masse energi.

Catrine Jacobsen Simonsen - Strategisk rådgiver og CRM kampanjeansvarlig

Har master i markedsføring og har jobbet i banken og Samspar siden 2019.


Lillian Brekken Kvannli - Bedriftsrådgiver

Bakgrunn som diplomøkonom og har jobbet i banken siden 2017.

Jeg jobber tett på næringslivskundene våre og gir de finansiell rådgivning. Som rådgiver setter jeg meg inn i kundens situasjon og finner løsninger for at de kan nå sine mål og drømmer. Det er moro og givende å utgjøre en forskjell for lokale bedrifter.

Min arbeidshverdag er spennende fordi ingen virksomhet eller bedriftseier er lik. Det er fantastisk å være del av en stor arbeidsplass og jeg er privilegert som jobber med så mange dyktige kollegaer. Når vi samarbeider på tvers av konsernet skaper vi de beste kundeopplevelsene! 


Jeg jobber med dataanalyse og rapportering, og har ansvar for at bankens data blir kommunisert på en forståelig måte. Jeg jobber tett med avdelingene våre og lager rapporter som gir grunnlag for å ta beslutninger.

Som dataanalytiker dykker jeg ned i data, skrive kodeverk og ser etter de røde trådene i bankens arbeid, med mål om å gi svar på hvordan og hvorfor noe skjer. Det mest givende med jobben er å få innsikt ulike fagområder, løse teknisk krevende oppgaver og bryne meg på problemstillinger som utfordrer meg til å tenke nytt og annerledes.

Martin Kihle Balstad - Dataanalytiker

Har bakgrunn som siviløkonom og har jobbet i banken siden 2022.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }