Vil du være med oss på reisen?

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er Norges sjuende eldste bank. Vår historie går helt tilbake til 1833. 

Vår suksessformel er lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement. Det skal det være i framtiden også. Derfor er vi avhengig av engasjerte og dedikerte medarbeidere.

Sammen får vi ting til å skje! 

Mange muligheter

Jobbmulighetene i SpareBank 1 Ringerike Hadeland er mange. Hos oss finner du rådgivere, markedsførere, analytikere og prosjektledere for å nevne noen. Enkelte stillinger er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike områder. 

Dyktige og engasjerte medarbeidere jobber sammen for at banken alltid skal være fremtidsrettet og med nærhet til kundene og samfunnet rundt oss. 

 

Karrieremuligheter

Er du klar for nye utfordringer er det ikke sikkert du trenger å søke deg så langt bort. Innad i banken er det mange stillinger som kan være noe for nettopp deg. Det finnes ulike prosjekt i SpareBank 1-alliansen og SpareBank 1 Gruppen som også kan være aktuelle. 

Vi ønsker medarbeidere som ønsker å øke sin kompetanse kontinuerlig, derfor legger vi til rette for at du kan delta på ulike prosjekter som du har interesse innenfor – du trenger altså ikke alltid bytte stilling for å få nye muligheter internt.