Jobb og karriere

I SpareBank 1 Ringerike Hadeland er vi opptatt av utvikling; av samfunnet, våre ansatte og av ny teknologi. Vi skal skape de beste kundeopplevelsene, digitalt eller ansikt til ansikt. 


Følg oss på
LinkedIn

Tre ansatte fra Nittedal
Forteller om sin arbeidsplass


#godesammen

I SpareBank 1 Ringerike Hadeland er vi opptatt av å støtte hverandre, dele kompetanse og bidra til at banken skal gjøre det bra. Vi er der for hverandre, for våre kunder og for lokalsamfunnet.

Det skal vi være i fremtiden også. Derfor er vi avhengig av engasjerte og dedikerte medarbeidere - #godesammen

Video placeholder image

Vil du være med oss på reisen?

Vår suksessformel er lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement. Det skal det være i framtiden også. Derfor er vi avhengig av engasjerte og dedikerte medarbeidere.

Sammen får vi ting til å skje! 

Mange muligheter

Jobbmulighetene i SpareBank 1 Ringerike Hadeland er mange. Hos oss finner du rådgivere, markedsførere, analytikere og prosjektledere for å nevne noen. Enkelte stillinger er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike områder. 

Dyktige og engasjerte medarbeidere jobber sammen for at banken alltid skal være fremtidsrettet og med nærhet til kundene og samfunnet rundt oss. 

 

Karrieremuligheter

Er du klar for nye utfordringer er det ikke sikkert du trenger å søke deg så langt bort. Innad i banken er det mange stillinger som kan være noe for nettopp deg. Det finnes ulike prosjekt i SpareBank 1-alliansen og SpareBank 1 Gruppen som også kan være aktuelle. 

Vi ønsker medarbeidere som ønsker å øke sin kompetanse kontinuerlig, derfor legger vi til rette for at du kan delta på ulike prosjekter som du har interesse innenfor – du trenger altså ikke alltid bytte stilling for å få nye muligheter internt. 

En del av lokalsamfunnet i nesten 200 år

Banken har 5 kontorer fordelt på 5 kommuner i vår region og vi jobber både mot privatkunder og bedriftskunder. Hovedkontoret vårt ligger på Søndre Torv i Hønefoss. Banken har rundt 60.000 privatkunder og 5.000 bedriftskunder. 

Les mer om vår historie

(Foto: Fotograf B.T Stokke AS)