Verdisakforsikring

Eier du verdigjenstander som du ofte tar med deg ut av huset? Da kan det være lurt med verdisakforsikring.

Forsikringen dekker nesten alle typer skader, også under bruk.
Hvis du mister eller ødelegger gjenstanden på reise, er du dekket.
Dette er den beste forsikringen hvis du har ekstra verdifulle ting.

Når lønner det seg med verdisakforsikring?

Hvis du eier enkeltgjenstander med høy verdi er det greit å være klar over at innboforsikringen ikke alltid dekker en skade hvis du har uflaks og noe skulle skje. Derfor kan det være lurt med en verdisakforsikring.

Skulle du være uheldig å miste eller få ødelagt en verdigjenstand når du er på reise, er det viktig å huske på at en reiseforsikring vil dekke en begrenset sum kun ved tyveri av enkeltgjenstander. Andre skader som oppstår på slike ting vil ikke bli dekket. Derfor er det lurt med verdisakforsikring som dekker de aller fleste typer skader som ikke er omfattet av innbo- eller reiseforsikring. 


Sammenlign forsikringene

Under ser du typiske gjenstander som forsikres med verdisakforsikring. Velg gjenstand hvor du ønsker å sammenligne dekningene for reiseforsikring, innboforsikring og verdisakforsikring:

Eksempler på andre ting som ofte forsikres med verdisakforsikring

Designklær, fiskeutstyr, fotoutstyr, frimerkesamling, golfutstyr, musikkinstrumenter, dykkerutstyr, myntsamling, pels, smykker, sportsutstyr og våpen.


Slik fungerer verdisakforsikring

Når du skal kjøpe verdisakforsikring må du dokumentere verdien på gjenstanden. Du må derfor ha en takst eller en kvittering på kjøpet. Er gjenstanden kjøpt i utlandet, må den i tillegg være fortollet inn og taksert av fagfolk i Norge.


Verdisakforsikring vilkår og IPID

Vilkår

Her kan du laste ned fullstendige vilkår som gjelder hvis du kjøper forsikring i dag.

Har du verdisakforsikring hos oss fra før, må du logge inn og sjekke vilkårene som gjelder for deg. Har du hatt uhell eller skade på verdisakene dine?

Dame som rater best i test på forsikring

Best på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi har Norges beste skadeoppgjør ifølge Bytt.no. I tillegg har vi svært fornøyde forsikringskunder, ifølge Norsk kundebarometer (2021). Vårt forsikringsselskap Fremtind scorer nok en gang høyt i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser

Forsikringen leveres av Fremtind Forsikring

Vårt forsikringsselskap har skiftet navn fra SpareBank 1 Forsikring til Fremtind Forsikring.