Kapitalrådgivning

Hva er det viktigste for deg når du skal forvalte verdier for framtiden? Dine preferanser og prioriteringer vil være avgjørende for vår rådgivning. Som Private Banking-kunde har du din egen kapitalrådgiver som hjelper deg med å lage din egen finansplan, og følge opp forvaltningen i henhold til dine ønsker og behov.

Private Banking - Karin Svendsen

Hva er kapitalrådgivning?

Større overskuddsmidler kan komme over tid eller plutselig. Uavhengig av om det er formue som er bygd opp over flere generasjoner, eller uventede midler som du plutselig får tilgang til, så er det viktig med en fornuftig forvaltning som bygger på dine behov, ønsker og mål.

  • Har du eller bedriften din overskuddslikviditet? 
  • Har du kommet i en situasjon der du får større pengebeløp mellom hendene? Kanskje har du solgt en eiendel eller eiendom eller en bedrift?
  • Har du har arvet større verdier?

En kapitalrådgiver er en god sparringspartner for deg som har overskuddslikviditet. Sammen lager vi en skreddersydd finansplan, som sikrer at forvaltningen bygger på en robust strategi og følges opp slik du ønsker.

"Sammen kartlegger og analyserer vi situasjonen din nøye. Hva er dine mål og drømmer for fremtiden? Hvilken tidshorisont har du? Hva er risikoviljen versus behovet for trygghet? 

Vi finner riktig løsning – avhengig av hva som er viktig for deg!"

Ole-Magnus Orlien, Banksjef Kapitalrådgivning

Slik skaper vi verdier for deg

Din egen kapitalrådgiver

Som kunde i Private Banking får du din egen kapitalrådgiver, som hjelper deg med å lage din egen finansplan og sørger for at du får tilpassede investeringsløsninger.

Rapportering

Vi tar oss av løpende rapportering og sikrer at forvaltningen bygger på internasjonalt anerkjente prinsipper og retningslinjer når det kommer til bærekraft. Vi kan også bidra med hjelp til skattemeldingen.

Oppfølging

Kapitalrådgiveren sørger for å gi deg personlig oppfølging tilpasset dine ønsker, slik at vi underveis kan rebalansere porteføljen eller justere finansplanen i henhold til endrede behov.

"Alle kundene våre er ulike. Noen har lang erfaring og stor interesse for finansielle investeringer og ønsker stor grad av involvering i forvaltningen.

Andre har mindre interesse, tid eller kompetanse på området og ønsker derfor i større grad å sette bort forvaltningen til en profesjonell forvalter."

Frode Landsem Olsen, Leder Formuesforvaltning

Uavhengige og eksklusive fondsleverandører

Som Private Banking-kunde får du tilgang til fond fra en rekke uavhengige forvaltere, i tillegg til våre egne fond. Bankens størrelse gir tilgang til fond fra de mest anerkjente og eksklusive forvaltningsmiljøene. Vi foretar både kvantitative og kvalitative evalueringer for å finne de beste løsningene for deg som kunde.

Bærekraftige investeringer

Bærekraft er viktig for å finne de gode selskapene og fondene som skal skape verdier for kundene våre. Det handler om hvordan selskapene tar nødvendige hensyn til miljø og sosiale forhold, samt at de styres og administreres på ansvarlig vis. Dette følger vi opp blant annet gjennom aktivt eierskap, analyser og rapportering i tråd med internasjonalt anerkjente prinsipper og retningslinjer.

Ta kontakt med en av oss

Ole-Magnus Orlien
Banksjef Kapitalrådgivning
Tlf. 982 87 858
Frode Landsem Olsen
Leder Formuesforvaltning
Tlf. 971 78 862
Henrik Von Ubisch
Leder Kapitalrådgivning Sunnmøre og Fjordane
Tlf. 478 77 840
Arve Breivik
Formuesforvalter
Tlf. 414 20 451
Karin Ekholm Svendsen
Formuesforvalter
Tlf. 413 89 805
Laila Vik Leseth
Formuesforvalter
Tlf. 975 47 493
Roger Granheim
Formuesforvalter
Tlf. 409 22 450
Sjur Haug
Formuesforvalter
Tlf. 482 95 216
Svein-Olav Vatne
Formuesforvalter
Tlf. 474 63 310
Trond Svarva
Formuesforvalter
Tlf. 992 42 705
Alexandra Gabrielle Stensøe
Kapitalrådgiver
Tlf. 452 03 823
Bjarte Brende Venås
Kapitalrådgiver
Tlf. 928 13 596
Ellen Sofie Lona
Kapitalrådgiver
Tlf. 918 52 022
Lena Nordhøy Rolfsen
Kapitalrådgiver
Tlf. 410 05 509
Lillian Hellebust
Kapitalrådgiver
Tlf. 982 87 867
Sivert Elias Sande
Kapitalrådgiver
Tlf. 954 90 959
Tor Kristian Haug
Kapitalrådgiver
Tlf. 959 30 381

Kundeservice Private Banking

Telefon: 915 07310

E-post: private.banking@smn.no

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!
{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }