Kapitalrådgivning

Hva er det viktigste for deg når du skal forvalte verdier for framtiden? Dine preferanser og prioriteringer vil være avgjørende for vår rådgivning. Som Private Banking-kunde har du din egen kapitalrådgiver som hjelper deg med å lage din egen finansplan, og følge opp forvaltningen i henhold til dine ønsker og behov.

Rådgivere sitter i møte rundt bordet

Hva er kapitalrådgivning?

Større overskuddsmidler kan komme over tid eller plutselig. Uavhengig av om det er formue som er bygd opp over flere generasjoner, eller uventede midler som du plutselig får tilgang til, så er det viktig med en fornuftig forvaltning som bygger på dine behov, ønsker og mål.

  • Har du eller bedriften din overskuddslikviditet? 
  • Har du kommet i en situasjon der du får større pengebeløp mellom hendene? Kanskje har du solgt en eiendel eller eiendom eller en bedrift?
  • Har du har arvet større verdier?

En kapitalrådgiver er en god sparringspartner for deg som har overskuddslikviditet. Sammen lager vi en skreddersydd finansplan, som sikrer at forvaltningen bygger på en robust strategi og følges opp slik du ønsker.

"Sammen kartlegger og analyserer vi situasjonen din nøye. Hva er dine mål og drømmer for fremtiden? Hvilken tidshorisont har du? Hva er risikoviljen versus behovet for trygghet? 

Vi finner riktig løsning – avhengig av hva som er viktig for deg!"

Ole-Magnus Orlien, Banksjef Kapitalrådgivning

Slik skaper vi verdier for deg

Din egen kapitalrådgiver

Som kunde i Private Banking får du din egen kapitalrådgiver, som hjelper deg med å lage din egen finansplan og sørger for at du får tilpassede investeringsløsninger.

Rapportering

Vi tar oss av løpende rapportering og sikrer at forvaltningen bygger på internasjonalt anerkjente prinsipper og retningslinjer når det kommer til bærekraft. Vi kan også bidra med hjelp til skattemeldingen.

Oppfølging

Kapitalrådgiveren sørger for å gi deg personlig oppfølging tilpasset dine ønsker, slik at vi underveis kan rebalansere porteføljen eller justere finansplanen i henhold til endrede behov.

"Alle kundene våre er ulike. Noen har lang erfaring og stor interesse for finansielle investeringer og ønsker stor grad av involvering i forvaltningen.

Andre har mindre interesse, tid eller kompetanse på området og ønsker derfor i større grad å sette bort forvaltningen til en profesjonell forvalter."

Frode Landsem Olsen, Leder Kapitalrådgivning Trøndelag, Oslo og Romsdal

Uavhengige og eksklusive fondsleverandører

Som Private Banking-kunde får du tilgang til fond fra en rekke uavhengige forvaltere, i tillegg til våre egne fond. Bankens størrelse gir tilgang til fond fra de mest anerkjente og eksklusive forvaltningsmiljøene. Vi foretar både kvantitative og kvalitative evalueringer for å finne de beste løsningene for deg som kunde.

Bærekraftige investeringer

Bærekraft er viktig for å finne de gode selskapene og fondene som skal skape verdier for kundene våre. Det handler om hvordan selskapene tar nødvendige hensyn til miljø og sosiale forhold, samt at de styres og administreres på ansvarlig vis. Dette følger vi opp blant annet gjennom aktivt eierskap, analyser og rapportering i tråd med internasjonalt anerkjente prinsipper og retningslinjer.

Ta en prat med oss!

Ole Magnus Orlien
Leder Kapitalrådgivning
Tlf. 982 87 858
Frode Landsem Olsen
Leder Kapitalrådgivning Trøndelag, Oslo og Romsdal
Tlf. 971 78 862

Kundeservice Private Banking

Telefon: 915 07300

E-post: privatebanking@smn.no

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!