Privat


Vær obs på svindelforsøk - nå også på telefon!

En ny svindelmetode som herjer akkurat nå er at noen ringer og utgir seg for å være fra banken. Husk at du aldri må gi fra deg passord, BankID eller påloggingsinformasjon via telefon, e-post, SMS - uansett hvem som ber om det.

Gode råd for å avverge svindelforsøk

Ny avtale for sparing i fond

Har du fått melding om å akseptere ny kundeavtale? Vi gjør nå endringer på måten du betaler for fondsparingen din på. For at endringene skal gjelde deg, må du akseptere ny kundeavtale.

Aksepter kundeavtale
Aksepter kundeavtale for barn/person under vergemål

Vurderer du å leie ut et hus eller en leilighet?

Syns du det er mye å holde styr på, med valg av leietakere, kontrakter og forsikringer? Her får du noen nyttige tips på veien.


Hva syns du vi skal bruke penger på i Midt-Norge?Vi skal bidra til å hindre smitte - men vi er fortsatt tilgjengelig for deg!

For å bidra til å begrense smitten av koronaviruset er dørene på kontorene våre låst.  Det betyr ikke at banken er stengt, men at du må avtale møter på forhånd. Vi anbefaler så langt det er mulig at møter gjennomføres på telefon eller video. Du kan være sikker på at vi fortsatt er her for deg, og det er enkelt å komme i kontakt med oss på telefon, eller chat i mobil eller nettbank. 

Vi ber deg vurdere nøye om du har symptomer på smitte eller har vært i kontakt med noen som er syke før du kommer til oss. Akkurat nå er den beste måten å vise at vi bryr oss om hverandre å holde avstand.

Du kan bestille møte med rådgiver her.

Korona - hva dekker reiseforsikringen

Enkelt å sperre kortet selv

Har du mistet kortet ditt, eller tror andre kan ha fått tak i koden? Da sperrer du kortet raskt og enkelt i mobilbank eller nettbank. Hvis du finner igjen kortet ditt kan du åpne sperren selv, og kortet er straks klart til bruk igjen.

Video placeholder image

Oppdatering av kundeinformasjon

Har du fått melding om oppdatering av kundeinformasjon? 

Les mer om dette her

Viktig info om legitimering

Har du fått melding om å legitimere deg? 

Les mer om dette her
Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no