Bedrift


Starte bedrift

Alt du trenger å vite for å lykkes med egen bedrift – både i starten og på veien videre.

Landbruk

Som Midt-Norges største landbruksbank er vi en totalleverandør av finansielle tjenester. Mange av våre rådgivere driver gård selv, og de kjenner bransjen og lokalsamfunnet.

soa-landskap-lys-bred.png

Vi er her for folk, bedrifter og lokalsamfunnene i Midt-Norge

Det har vi vært i 200 år og det skal vi fortsette med. Vi er her for deg – både i økonomiske opp- og nedturer – uansett hva som skjer. 

Ta kontakt med oss hvis du ønsker en prat med en rådgiver!

Snakker sammen.

Lag og forening

Er du frivillig eller ansatt i en klubb, et lag eller en forening? Vi heier på deg, og ønsker å tilby smarte løsninger som kan gjøre ting litt enklere.

Vær obs på svindelforsøk

Svindlere bruker stadig nye metoder. Husk at vi aldri vil be deg oppgi kontoinformasjon, BankID eller passord.

mann-med-pc-svett

Oppdater kundeinformasjon

Har du mottatt melding om at du må legitimere deg eller oppdatere kundeinformasjon? Vi håper på forståelse for viktigheten av riktig informasjon.

Nå kan du ikke lenger disponere en bedriftskonto i din private nettbank

Bruker du din private nettbank til å disponere bankkontoer for en bedrift, eller en lag/forening? Dette vil det nå bli en endring på. Av sikkerhetsmessige årsaker må bedriften nå bruke nettbank bedrift i stedet. Kontotilganger via privat nettbank vil stenges. Les mer om hva du må gjøreTenk nytt og bærekraftig

Vi skal hjelpe bedrifter i Midt-Norge å lykkes. Et viktig premiss for å lykkes, også i fremtiden, er å finne muligheter for grønn vekst, og å utvikle disse.