BedriftSnart kommer egen pensjonskonto - dette må du som arbeidsgiver vite

Stortinget har bestemt at innskuddspensjon fra tidligere arbeidsgivere skal samles på en konto hos nåværende arbeidsgiver. Samtidig kan de ansatte velge å flytte den til en annen leverandør. Hva betyr dette for deg som arbeidsgiver?

Nyhet! Bank+Regnskap

Med bank, regnskapssystem og regnskapsfører på ett sted sparer du både tid og penger. Løsningen Bank+Regnskap passer både for deg som ønsker å gjøre alt selv og for deg som vil sette bort alt.

Smittebølgen setter gryende optimisme på prøve

Fram til for en måned siden var optimismen tilbake i næringslivet i Midt-Norge. Nå gjør den økte koronasmitten framtida mer usikker.- Det unormale kan bli den nye normalen. Vi må lære oss å leve med økt usikkerhet, sier konserndirektør Vegard Helland.

Oppdatering av kundeinformasjon for bedrift

Har du fått melding om å oppdatere kundeinformasjon for din bedrift, eller skal gjenåpne/avslutte en sperret konto? 

Les mer om oppdatering av kundeinformasjon.

Driver du i landbruket?

Vi er Norges største landbruksbank, og som kunde hos oss skal du være trygg på at du får den beste hjelpen. Mange av våre rådgivere driver gård selv, og vi kjenner både bransjen og lokalsamfunnet.
 
Sammen med landbruksspesialister i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN og EiendomsMegler 1 Midt-Norge er vi en totalleverandør av finansielle tjenester til landbruket.
korona ikon

Hvordan påvirkes bedriften av korona?

Mange bedrifter står overfor en krevende situasjon som en konsekvens av koronaviruset. Vi kan hjelpe deg både med avdragsutsettelser, likviditetslån, og spørsmål rundt forsikring og pensjon.

Se hvordan vi kan hjelpe bedriften din

Selg bedriftens faktura - få betalt med en gang

Lenge å ventet til forfall? Øk likviditeten med fakturasalg. Da reduserer du også kredittrisikoen i bedriften, og du får mindre behov for annen type finansiering. 

Tips og råd

For deg som vet hva du vil, men trenger hjelp eller tips og råd til å finne frem.

Bestill produkter

Her finner du oversikt over alle produkter og tjenester vi tilbyr.

Kundeservice

Lurer du på noe? Sjekk om du finner svaret på kundeservice-sidene.