Private Banker

Som Private Banking-kunde får du personlig oppfølging og god service fra din egen Private Banker. Vi tilbyr behovsrettet rådgivning til deg og din familie, og våre spesialister på kapitalrådgivning og skatt bidrar med rådgivning og oppfølging basert på dine ønsker og mål.

Personlig rådgivning

Erfarne rådgivere som kjenner deg

Private Banker er din personlige rådgiver og ditt kontaktpunkt mot banken. Rådgiveren kjenner din  økonomiske situasjon, dine ønsker, planer og behov, og vil sammen med sitt kundeteam gi deg god rådgivning og tilgang på spisskompetanse fra spesialister på blant annet formuesforvaltning, skatt og daglig økonomi for deg og din familie.

Rådgivning ved komplekse behov

Hos oss får du helhetlig rådgivning som dekker komplekse behov for deg, din familie og dine selskaper. Gjennom god behovsavdekking og tett dialog finner vi de beste løsningene for å forvalte din økonomi i dag og i framtiden.

Et unikt kontaktnett

Vi har bred spesialistkompetanse i våre kundeteam, og det gir deg rask tilgang til et bredt spekter av økonomiske, finansielle og juridiske tjenester. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere, og du vil få invitasjoner til relevante seminarer og webinarer, i tillegg til andre faglige og sosiale arrangementer.

Du får hjelp med alle typer lån og finansiering

Har du behov for kapital for å utnytte investeringsmuligheter som dukker opp, samtidig som du tar best mulig vare på de eiendelene du har? Våre kredittrådgivere hjelper deg med å få et helhetlig bilde av dine muligheter, og tilbyr gode og fleksible løsninger for ulike typer finansiering.

"Din Private Banker bidrar til å skape økonomisk trygghet for deg, din familie og dine virksomheter. Både i dag og for fremtidige generasjoner. 

Rådgiverne våre bryr seg om dine ønsker og behov. De vil bistå med god kompetanse på økonomiske, skattemessige og juridiske spørsmål, gjennom skreddersydd og personlig rådgivning."

Sissel Olsen Haugmark, Leder Private Banking

Kundeservice Private Banking

Telefon: 915 07300

E-post: privatebanking@smn.no

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!