2019

Styrker arbeidet med samfunnskontakt og kommunikasjon

SpareBank 1 Gudbrandsdal har tilsatt André Winje Arntzen i en nyopprettet stilling som samfunnskontakt med ansvar for intern og ekstern kommunikasjon.

SpareBank 1 Gudbrandsdal ønsker å bidra aktivt til utvikling av Gudbrandsdalen og Lillehammerregionen gjennom blant annet et tydelig samfunnsansvar og målrettet kommunikasjon. For å styrke dette arbeidet er André Winje Arntzen ansatt i en nyopprettet stilling.

Arntzen har gjennom flere år vært nyhetsredaktør i P4-gruppen og en del av virksomhetens ledergruppe. Han har 25 års medieerfaring og har utdannelse innen økonomi, politikk og kommunikasjon.

 - Vi er glad for å få med Arntzen på laget. Hans bakgrunn og personlige egenskaper vil bidra til å styrke vårt arbeid innen samfunnskontakt og kommunikasjon. Vi har stor tro på at han vil være med å utvikle SpareBank1 Gudbrandsdal sin posisjon som lokalbank, sier Per Ivar Kleiven, Adm.banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

André Winje Arntzen er 47 år og bosatt på Lillehammer. Han har blant annet jobbet i P4-gruppen siden 2001 som reporter, programsjef og nyhetsredaktør. Fra 2011 var han nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad, før han vendte tilbake til sin gamle jobb i P4-gruppen i 2014.

- Dette er en utrolig spennende utfordring og jeg gleder meg til å ta fatt på den viktige oppgaven som samfunnskontakt og ansvarlig for kommunikasjonsarbeidet i SpareBank 1 Gudbrandsdal. Virksomheten betyr mye for mange mennesker i vårt distrikt og jeg ser fram mot å kunne bidra sammen med mange dyktige kolleger til å styrke bankens posisjon ytterligere, sier Arntzen.

 

André Winje Arntzen tiltrer stillingen 1. oktober.

For ytterligere kommentar:
Per Ivar Kleiven, Adm.banksjef SpareBank 1 Gudbrandsdal – 90 19 36 60
André Winje Arntzen – 41 57 71 91