Steinsprut og glassforsikring

Har du fått steinsprut? Hvis ruta kan repareres er det helt gratis for deg. Må ruta skiftes er det en egenandel på 2.000 kroner.

Steinsprut og glasskade

Har du fått steinsprut eller glasskade kan du kontakte et glassverksted vi har avtale med for direkte bestilling av time. Du kan også ringe oss på (+47 915) 02300 for bestilling av reparasjon. Du blir satt direkte over til våre samarbeidspartnere fra telefonmenyen.

Det er ingen egenandel dersom nåværende glassrute kan repareres, men erstatningen er begrenset til 1000 kroner per tilfelle. Normalt fikses skader der steinspruten ikke er større enn 6 cm i diameter, eller nærmere enn 3 cm fra kanten av ruta. Har ruta begynt å sprekke opp, er det normalt å skifte den. Det er verkstedet som vurderer hva som må gjøres. 

Dersom glassruta må skiftes ut med en helt ny rute, er egenandelen 2.000 kroner.

Du mister ikke opptjent bonus verken ved skift eller reparasjon av glasskader.
 

Gjelder alle kjøretøy med glasskadedekning.


Soltak, takluke og glasstak

Forsikringen dekker kun utskiftning av glasstak, soltak eller takluke, ikke reparasjon. Egenandelen er 2.000 kroner.

Bil, ikon

Har jeg dekning for glasskade?

Alle kjøretøy med delkasko, kasko eller toppkasko har glasskadedekning. 


motorhavari-ikon

Har du hatt glasskade på bilen?


Best i test på skadeforsikring og skadeoppgjør

Tusen takk til alle våre kunder! Norsk kundebarometer (2019) har nok en gang kåret SpareBank 1 til bransjevinner i kategorien skadeforsikring, med 5 av 5 stjerner i testen. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene for tredje året på rad. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør for fjerde året på rad, ifølge EPSI 2018.

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no