Hvordan sier jeg opp en forsikring?

Bedrift- eller landbruksforsikring? - se her

Skadeforsikringer
Send oss en melding i
nettbanken eller kontakt oss så hjelper vi deg. Vi trenger å vite avtalenummeret og hvilken forsikring det gjelder. Hvis en skadeforsikring skal flyttes til annet selskap, får vi beskjed fra selskapet som overtar forsikringen, så da trenger du ikke å gjøre noe. Om du flytter forsikringen til oss gir vi beskjed til det andre selskapet om at vi tar over forsikringsavtalen.

Kjøretøy
Har du solgt, avregistrert eller kondemnert et kjøretøy, får vi melding fra Statens vegvesen, og vi vil avslutte forsikringen automatisk for deg samme dag. Er det en leasingbil så må du kontakte oss for å avslutte forsikringen.

Innboforsikring
For å si opp innboforsikringen kan du kan du logge inn i mine forsikringer, mobilbanken eller nettbanken og velge innboforsikring. Under forsikringsdetaljer finner du både «Avslutt forsikringen» og «Endre adresse». 

Reiseforsikring
Reiseforsikringen er inngått som en ettårsavtale. Du kan når som helst kontakte oss og si opp avtalen, så vil avtalen avsluttes ved hovedforfall.
 

Personforsikringer
Hvis du sier opp en personforsikring fordi du skal flytte den til et annet forsikringsselskap, bør du lese hvilke regler som gjelder for degDet nye forsikringsselskapet kan gi deg avslag, høyere pris eller begrensning på dekninger du har i dag.

For å si opp en personforsikring kan du logge inn i mine forsikringer, mobilbanken eller nettbanken og velge forsikringen du ønsker å si opp. Under forsikringsdetaljer finner du "Avslutt forsikringen". Husk at du kan ha flere av samme personforsikring, så når du kjøper hos et forsikringsselskap vil den ikke automatisk avsluttes hos et annet.
 

Ønsker du hjelp?