Ledige stillinger

SpareBank 1 Hallingdal Valdres konsernet består av bank-, forsikring-, regnskap- og eiendomsmeglertjenester. Vi satser offensivt og tilpasser oss fremtiden ved å sikre kompetansearbeidsplasser lokalt i Hallingdal og Valdres. Vi har nå flere spennende stillinger ledig til rett person. Vi leter etter talentfulle, engasjerte og dyktige medarbeidere.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres:

 • Vi har for tiden ingen ledige stillinger

 

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren:

 

SpareBank 1 Regnskapshuset:

 • Informasjon til deg som søker på stillinger i konsernet SpareBank 1 Hallingdal Valdres:

  Vi gjør deg oppmerksom på at vi i konsernet SpareBank 1 Hallingdal Valdres registrerer nødvendige personopplysninger i henhold til personopplysningsloven i forbindelse med og til bruk i utvelgelsesprosessen. Opplysningene vil ikke utleveres til andre, og jobbsøkeren har rett til å kreve innsyn, retting og sletting mv. etter den til enhver tid gjeldende lovgivning om behandling og registrering av
  personopplysninger (jf. Personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28). 

  For at vi i konsernet SpareBank1 Hallingdal Valdres skal kunne gjennomføre kontrolltiltak i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil det bli bedt om ditt samtykke til dette. Dette er tiltak som kopi av pass, kontroll av vitnemål og attester, referansesjekk, kredittsjekk, konkursattest, samt vandelskontroll.

 • Søknad og CV sendes per e-post til: jobb@sb1.no. Hver stillingsutlysning har et egen referansenummer som oppgis i emnefeltet på e-post.

  For generell søknad bruk jobb@sb1.no.

  Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss angående jobb i SpareBank 1 Hallingdal Valdres, ta gjerne kontakt med:

  • Ann Karin Opheim (HR-sjef konsern), tlf. 4150 5509 eller
  • Ellen Blakkestad (HR-medarbeider konsern), tlf. 9168 2748

   

Vi har en offensiv strategi med en uformell omgangstone og mange kompetente, engasjerte og trivelige kollegaer. Hverdagen vil være hektisk og utfordrende med spennende og interessante arbeidsoppgaver. Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser, gode personal- og pensjonsordninger og gunstige personalgoder.