Ledige stillinger

SpareBank 1 Hallingdal Valdres konsernet består av bank-, forsikring-, regnskap- og eiendomsmeglertjenester. Vi satser offensivt og tilpasser oss fremtiden ved å sikre kompetansearbeidsplasser lokalt i Hallingdal og Valdres. Vi har nå flere spennende stillinger ledig til rett person. Vi leter etter talentfulle, engasjerte og dyktige medarbeidere.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres:

 

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren:

 

SpareBank 1 Regnskapshuset:

 • Informasjon til deg som søker på stillinger i konsernet SpareBank 1 Hallingdal Valdres:

  Vi gjør deg oppmerksom på at vi i konsernet SpareBank 1 Hallingdal Valdres registrerer nødvendige personopplysninger i henhold til personopplysningsloven i forbindelse med og til bruk i utvelgelsesprosessen. Opplysningene vil ikke utleveres til andre, og jobbsøkeren har rett til å kreve innsyn, retting og sletting mv. etter den til enhver tid gjeldende lovgivning om behandling og registrering av
  personopplysninger (jf. Personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28). 

  For at vi i konsernet SpareBank1 Hallingdal Valdres skal kunne gjennomføre kontrolltiltak i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil det bli bedt om ditt samtykke til dette. Dette er tiltak som kopi av pass, kontroll av vitnemål og attester, referansesjekk, kredittsjekk, konkursattest, samt vandelskontroll.

 • Søknad og CV sendes per e-post til: jobb@sb1.no. Hver stillingsutlysning har et egen referansenummer som oppgis i emnefeltet på e-post.

  For generell søknad bruk jobb@sb1.no.

  Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss angående jobb i SpareBank 1 Hallingdal Valdres, ta gjerne kontakt med:

  • Ann Karin Opheim (HR-sjef konsern), tlf. 4150 5509 eller
  • Ellen Blakkestad (HR-medarbeider konsern), tlf. 9168 2748