Jobb og karriere

Vi har en lang og spennende historie bak oss, og er klare for å skrive mer historie av den gode sorten. Har du lyst til å være med oss?

Bo i et område med flotte natur- og friluftsopplevelser rett utenfor døren.

Slipp køen. Bruke heller tiden på jobb eller fritid.

Jobb i en bedrift med et stort faglig nettverk over hele landet.

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å jobbe hos oss. Selv om vi ikke har en konkret stilling ledig, er vi alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk.


Hvem er vi?

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er et finanskonsern som driver bank, regnskap/rådgivning og eiendomsmegling. Vi er ca 180 ansatte fordelt på 9 kontorer. Du finner oss på Beitostølen, Heggenes og Fagernes i Valdres. I Hallingdal er vi på plass på Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål og Geilo.


Lønn og betingelser

  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- og personalforsikringer
  • Sosiale goder
  • Ansattrabatt på lån, forsikring og eiendomsmegling

Gode muligheter for videreutvikling

I et konsern med tre virksomhetsområder vil du alltid møte spennende utfordringer. Det kan for eksempel være gjennom interne stillinger eller prosjektarbeid i Alliansen. Faglig påfyll gjennom kurs, videreutdanning og autorisering er også noe vi oppfordrer til. Du vil møte mange kunnskapsrike og hyggelige kollegaer gjennom godt etablerte nettverk i SpareBank 1, EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 Regnskapshuset.


Meningsfullt arbeid

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er eid av Sparebankstiftelsen Øystre Slidre og Sparebankstiftelsen Hallingdal. Store deler av overskuddet fra virksomhetene går tilbake til lokalsamfunnet gjennom støtte til lag og organisasjoner - med hovedvekt på idrett og kultur for barn og ungdom.

Se noe av det vi bidrar til på bloggen vår.