Styret

Her er styret i SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

Kristin Ourom (1971)

Leder

Har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo i 1996. Advokatløyve fra 1998. Arbeider som senioradvokat i Kvale Advokatfirma DA med bank og finans, energirett, fast eiendom og selskapsrett.Har vært styremedlem siden 2010. Medlem av revisjonsutvalget fra 2011.Bor i Oslo.

Gro Lundby (1954)

Nestleder

Har yrkesbakgrunn som lærer. Hun var fylkesordfører i Oppland fylke fra 2011 til 2015 og ordfører i Øystre Slidre fra 2003 til 2011. Hun ble da den første kvinnelige ordfører i Øystre Slidre og Valdres. Bor i Rogne i Øystre Slidre.

Tore Østlund (1958)

Utdanning fra videregående skole med svennebrev og mesterbrev som tømrer. Arbeider som rådgiver i byggesaker i Øystre Slidre kommune. Driver eget byggmesterfirma. Medlem i styret i Øystre Slidre Sparebank og SpareBank 1 Hallingdal Valdres siden 2010. Bor i Øystre Slidre.

Odd Holde (1949)

Utdannet siviløkonom. Arbeider som prosjektleder/konsulent. Har 30-års erfaring fra reiselivet i Hemsedal. Har vært styremedlem fra 2012. Bor i Hemsedal.

 

Ragnhild Kvernberg (1954)

Mangeårig arbeid med reiseliv i Hemsedal og konsulentvirksomhet i reiselivsutvikling på ulike destinasjoner samt styreoppdrag i reiselivsbedrifter. Driver gård med hjorteopprett og utleiehytter i Hemsedal.

Tidligere styreverv i Forstanderskapet og i bankstyret. Er nestleder i Styret for SpareBankstiftelsen Hallingdal og er Stiftelsens representant  i styret for SpareBank1 Hallingdal Valdres.

Vidar Isungset (1959)

Ansattrepresentant

Har utdanning fra videregående skole. Arbeider som autorisert finansiell rådgiver i SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

Har vært styremedlem i 15 år i tidligere SpareBank 1 Hallingdal. Bor i Ål kommune.

Kristin Bakke Haugen

Ansattrepresentant

Sissel Skrindo

Styremedlem (vara)

Gro H. Storebråten

Ansattrepresentant (vara)

Steinar Dahlen

Styremedlem (vara)

Erland Espelien

Ansattrepresentant (vara)