Informasjon relatert til Korona-viruset

Korona-viruset får konsekvenser for hele samfunnet vårt - ikke minst økonomisk. Her finner du informasjon knyttet til privatøkonomi i krisetiden.

Vi følger opp med ny rentejustering

Totalt har vi redusert lånerentene med inntil 1,35 % siden slutten av mars.

Vi deltar i dugnaden for å stoppe koronaspredning

Inntil videre har bankkontorene våre åpent. SpareBank 1 Regnskapshuset holder stengt for fysiske møter på Ål, Flå og Nesbyen. For å unngå spredning av smitte ønsker vi uansett at flest mulig henvendelser til oss går via telefon, e-post eller chat. Må du møte noen i banken ønsker vi at du avtaler dette på forhånd og tar nødvendige forholdsregler når det gjelder å holde avstand og god håndhygiene. Ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter på 03202, så hjelper vi deg. Les mer her

Koronavirus: Dette kan du gjøre om privatøkonomien blir rammet

Over hele landet opplever nå folk å bli permittert fra jobbene sine, eller lever med usikkerheten om permitteringer vil skje som følge av koronaviruset. Her er forbrukerøkonomens råd til deg som er rammet. 


10 spørsmål om sparing i urolige tider

 

Bekymret for billånet eller forbrukslånet?

Er du berørt av situasjonen med Korona-viruset strekker vi oss langt for å hjelpe deg. Hvis du har blitt permittert kan du få inntil tre måneder avdragsfrihet på lånet ditt. Har du behov for mer enn tre måneders avdragsfrihet gjør vi en individuell vurdering av dette.

Hvis du ønsker avdragsfrihet må du gjøre følgende:        

  • Send en e-post til privat@sb1finans.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet
  • Husk å oppgi kontraktsnummeret. Kontraktsnummeret har seks siffer og du finner det i mobilbanken eller nettbanken sammen med lånet.

Skal du kjøpe eller selge eiendom?

Selv om det er iverksatt tiltak for å hindre spredning av smitte også hos EiendomsMegler 1 Fjellmegleren, er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post for spørsmål rundt kjøp og salg av eiendom.

Les mer på EiendomsMegler 1 sine nettsider

Vi vil hjelpe folk og bedrifter gjennom krisen

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har håndtert skifter i økonomien i mer enn 150 år. Vi skal også denne gang stille opp for våre kunder – både i bank, forsikring, regnskap og eiendomsmegling.