Lag og foreninger

Er du frivillig eller ansatt i et lag eller en forening i ditt nærmiljø? Vi heier på deg!

Smarte løsninger for en trygg og enkel økonomi.
Full oversikt med både nettbank og mobilbank.
Alltid noen å snakke med hvis du trenger hjelp med økonomi og regnskap.

Velg riktig nettbank

Visste du at lag og foreninger skal ha nettbank bedrift i stedet for at privatpersoner håndterer kontoene i sin nettbank? Da kan dere enkelt endre tilganger ved behov, og får et klart skille mellom lagets økonomi og enkeltpersoners privatøkonomi.

Med nettbank bedrift kan dere også sette opp dobbel godkjenning av betalinger, som vil si at to personer må godkjenne en faktura før den blir betalt. Dette sikrer dere bedre mot underslag. Er dere en klubb tilknyttet Norges idrettsforbud, har de krav om dobbel godkjenning av betalinger.

Les mer og bestill nettbank for lag og foreninger

Få hjelp til regnskapet

Fører du regnskap for et lag eller en forening, kan du få en enklere hverdag med bank og regnskap på samme sted. Du får et enkelt regnskapsprogram og hjelp av våre regnskapsførere om du trenger det.

I regnskapsprogrammet kan dere sette opp dobbel godkjenning av betalinger, som sikrer dere bedre mot underslag. 

Årsmøtehjelperen 

Med årsmøtehjelperen vår får du full oversikt over alt du må gjøre både før, under og ikke minst etter årsmøtet når nytt styre er på plass og gamle styremedlemmer skal ut.

Søk støtte fra Samfunnsløftet

Vi vil gjerne bidra til de mange små og store initiativene som gjør at vi har det bra der vi bor. Har dere en god idè eller et prosjekt dere trenger støtte til? Kanskje vi kan hjelpe.


Samle inn penger? 

Da kan Spleis være løsningen! Spleis er en norsk folkefinanseringstjeneste som passer perfekt for lag og foreninger som vil starte egne innsamlingskampanjer. 

Medlemshåndtering 

Trenger dere et enkelt verktøy for medlemshåndtering? Idretten har sitt eget medlemssystem gjennom NIF, KlubbAdmin. Til andre lag og foreninger er Spond Club et godt alternativ.
 

Trenger dere penger til utstyr eller annet? 

Da kan leasing være et godt alternativ. Leasing vil si at dere leier utstyr for en periode i stedet for å kjøpe det. Les mer om leasing. 


Ofte stilte spørsmål