Bytte bilforsikring

Hvis du ønsker å flytte bilforsikringen din til oss, hjelper vi deg med å si opp forsikringen i ditt nåværende selskap. Overføringen til oss tar ca. én måned.

Vi flytter forsikringen for deg!

Vil du flytte bilforsikringen din til oss? Du kan sjekke pris og bestille her, så sier vi opp din nåværende bilforsikring for deg.

Du beholder bilbonusen din og vi gir deg ekstra rabatt om du har flere forsikringer hos oss.


Gjelder også for deg som vil flytte bobilforsikring og elbilforsikring.


person som kjører ny bil og har byttet bilforsikring

Har du byttet bil?

Da trenger du ikke gjøre noe annet enn å kjøpe bilforsikring på din nye bil. Du beholder opptjent bonus.

Vi får beskjed fra Statens Vegvesen om at din gamle bil har fått ny eier eller har blitt kondemnert, og vi avslutter bilforsikringen automatisk for deg. Forsikringen avsluttes fra den dagen Statens Vegvesen registrerer melding om eierskifte.


Én måneds varsel

Ifølge forsikringsavtaleloven kan du bytte forsikring med kun én måneds varsel til ditt nåværende forsikringsselskap. Hvis det er under én måned til hovedforfall tar det som regel kortere tid.

Sjekk pris og flytt forsikringene dine til oss med vår forsikringskalkulator.

 

Best i test på skadeforsikring og skadeoppgjør

Tusen takk til alle våre kunder! Norsk kundebarometer (2019) har nok en gang kåret SpareBank 1 til bransjevinner i kategorien skadeforsikring, med 5 av 5 stjerner i testen. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene for tredje året på rad. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør for fjerde året på rad, ifølge EPSI 2018.

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no