LOfavør-fordeler

Er du medlem i et LO-forbund gir fordelsprogrammet LOfavør deg knallgod rente på boliglån, billigere billån og god pris på forsikringer hos oss. Norges beste innboforsikring er inkludert i medlemskapet.

Ditt medlemskap gir deg knallgod rente på boliglånet ditt - fra 1,39 %

Din første bolig

Skal du kjøpe din første bolig, får du LOfavør Førstehjemslån med vår beste rente fra 1,39 %, uansett alder.

Mellom 18 og 34 år

Er du mellom 18 og 34 år og har kjøpt bolig tidligere, får du LOfavør Boliglån Ung med rente fra 1,49 %

Over 34 år

Er du over 34 år får du LOfavør Boliglån med rente fra 1,59 %, og 1,54 % dersom du låner under halvparten av boligens verdi.


Er du ikke medlem i et LO-forbund, men ønsker å bli det? Meld deg inn her


Illustrasjon-dame-mann-hurra-highfive-ost

Dine medlemsfordeler


snn-radgiver-alta-mariusgenser.jpg

Forskudd lønnsgaranti

Hvis bedriften du jobber i går konkurs kan du få lån til boliglånsrente hvis det tar tid før du får utbetalinger fra lønnsgarantiordningen. Les mer om lønnsgarantiordningen på NAV sine nettsider.  


Kjenner kollegaene dine fordelene i LOfavør?

Vi kommer gjerne og presenterer LOfavør-fordelene i et medlemsmøte på arbeidsplassen din! Ta kontakt med en av våre mange LOfavør-rådgivere.


Vil du snakke med oss?

Våre rådgivere kjenner godt til hvilke forsikringer og andre fordeler du har gjennom ditt medlemskap. Vi hjelper deg slik at du får utnyttet medlemsfordelene dine best mulig. Book møte eller chat med oss nederst i høyre hjørne.


LOfavør Forening 

Er du medlem av en klubb, et lag eller en forening som er tilknyttet et LO-forbund? Med LOfavør Forening får dere ekstra fordeler hos oss.