Innboforsikring kalkulator

Med vår innbokalkulator, kan du sjekke pris på innboforsikringen før du kjøper – enten det er til leilighet, hus eller hytte. Det tar under 1 minutt.

Sjekk pris på innboforsikringen

Er du usikker på hvor mye innboforsikringen din vil koste? Hos oss trenger du ikke fylle ut hvor mye innboet ditt er verdt. Med innbokalkulatoren vår får du pris basert på antall kvadratmeter i boligen. Vi har ubegrenset forsikringssum hvis det skulle skje noe. Det tar deg under 1 minutt å sjekke pris.

Samler du flere forsikringer dine hos oss gir vi deg opptil 25 % rabatt.


Forsikringskalkulator

Ønsker du å få pris før du kjøper andre forsikringer også? Sjekk prisen først med vår forsikringskalkulator.


Hvor mye innbo har jeg?

Det er vanskelig å sette en verdi på hele innboet ditt, og ofte er det mer enn det man selv tror. Selv om du trenger du ikke tenke på hvor mye du vil ha i forsikringssum, kan det likevel være lurt å ta bilder av innboet ditt. Da har du god dokumentasjon på eiendelene dine ved skadeoppgjør.

Dame som rater best i test på forsikring

Blant Norges beste på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi ble kundefavoritt 2023 og er samlet sett blant Norges beste på skadeoppgjør ifølge Bytt.no. Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet for en rekke forsikringer, blant 21 andre forsikringsselskap.   

Les om våre best i test-utmerkelser