Bli med på Barnas Reistadsprint!

Det nærmer seg skifest, og også barna bør få en smak av Reistadløpet. Derfor arrangerer vi gratis skirenn for de yngste fredag 31. mars. Barnas Reistadsprint går av stabelen i Ski Village ved Veksthuset på Setermoen.


Bli med inn i smøretraileren!

Trenger du gode råd eller hjelp med smøringen til lørdagens tur over fjellet? Som hovedsamarbeidspartner til skilandslaget har vi tatt med oss lagets smøretrailer til Setermoen. Der har vi med oss Swix smøreservice som hjelper deg med smøringen. Du vil også i løpet av dagen kunne treffe skilandslagets egen smører, Arne Markus Svendsen.  

I smøretraileren kan du også teste stakemaskinen vår, og se hvor langt du klarer å stake på 20 sekunder. Slår du Marit Bjørgen? Test også VR-brillene og se hvordan livet i smøretraileren er når landslaget er på tur. 

Velkommen!


Kjekt å vite om Barnas Reistadsprint

Det er gratis å delta, og alle deltakere får medalje i mål. 

Når går løpet? 

Løpet går av stabelen fredag 31. mars kl. 18.

Hvem kan delta?

Barna starter i puljer etter årsklasse:

  • Under fem år  
  • 6-7 år
  • 8-10 år
  • Over 11 år

Hvor lang er løypa?

Dette er et uhøytidelig skirenn på cirka 900 meter. Alle kandelta, og for de minste kan gjerne mamma eller pappa gå på ski ved siden av.
Se kart over løypa (PDF)

Hvor henter jeg startnummer?

Fra kl. 12-17.30 kan du hente startnummer i sekretariatet i kommunehuset.

Hvem er arrangør?

SpareBank 1 Nord-Norge er arrangør, og våre ansatte møter du i alt fra påmelding og registrering til speaker og utdeling av medaljer. Vi gleder oss!