Kundetilbud

Som kunde hos oss får du gode tilbud på
kultur- og idrettsarrangementer.

Nordland Musikkfestuke 2019

Nordland Musikkfestuke er en av landets største festivaler og en viktig formidler av klassisk musikk i landsdelen. I årets utgave får våre kunder rabatt på Mathias Eick Quintet og KORK & Kjøs. Det er begrenset antall billetter til rabattert pris så først til mølla! Rabattkode til begge konsertene: 192354 (SNN rabatt voksen). 

Mathias Eick Quintet - 4. august
280 kroner (ordinær pris 350,-) Kjøp billetter

KORK & Kjøs - 8. august
300 kroner (ordinær pris,-) Kjøp billetter

Trænafestivalen 11.-14. juli

Som Trænafestivalens hovedsamarbeidspartner, gir vi deg sommerens kuleste festivaltilbud. Du får festivalpass til Trænafestivalen samt teltplass og frokost i vår eksklusive teltleir SNN-campen for kun 2.015 kroner.

SNN Campen er en roligcamp med tilgang til dusj og toaletter innendørs, egg og baconfrokost  fredag og lørdag, ladestasjon for mobil, intimkonsert fredag og teltplass.

Promokode: SNN2019


Tromsø ILs hjemmekamper 

Bli med på kamp på Alfheim stadion! Som kunde hos oss får du rabatterte billetter på H-feltet. 100 kroner for voksen, gratis for barn ifølge med voksen. Barn alene koster 50 kroner. Billettene kjøper du på nett via linken under, eller i billettluka på stadion mot fremvisning av bankkort fra SpareBank 1. 

Heia TIL! 


Midnight Sun Marathon og Mørketidsløpet

Som samarbeidspartner til Midnight Sun Marathon (MSM) dekker SpareBank 1 Nord-Norge påmeldingsavgiften til alle barna på SNN Barneløp under MSM. I tillegg får våre kunder 20 % rabatt på alle distanser under Midnight Sun Marathon og Mørketidsløpet.

For å nyte godt av kundetilbudet, bruker du koden SNNkunde19 i feltet "kupongkode" i påmeldingsskjemaet. Klikk på knappen "Bruk rabattkupong" når du har lagt inn kupongkoden, for å oppdatere handlekurven med riktig beløp.