mendu-podcast

Synes du økonomi er litt kjedelig, litt komplisert eller litt overveldende? Slapp av, da har vi løsningen for deg! I podkasten «Men du?» fra SpareBank 1 Nord-Norge får du enkle tips til hvordan du kan få orden og oversikt over egen økonomi!

Sigrid Agnethe (som kjører brannslokning og skippertaksmetode) og Ingrid (som stort sett har Excel-arket oppdatert) er programledere. Bli inspirert ved hjelp av våre flinke eksperter og vår enestående humor!

Episode 7: Tør jeg bli sjef?

Dette er episoden for deg som meldte deg til å være elevrådsleder, men som i voksen alder synes sjefsansvar bare er fryktinngytende.

Episode 6: Fondssparing for fehoder (fond steg 2)

Dette er episoden for deg som alltid velger det som er anbefalt for deg på Netflix. Kanskje du bør tenke litt annerledes om fondssparing?

Episode 5: Svindelskrekken

Dette er episoden for deg som har klikka litt for fort på den lenka som egentlig burde fått det til å lyse rødt, rødt, rødt.

Episode 4: Fondssparing for fehoder (fond steg 1)

Dette er episoden for deg som soner litt ut og tenker på at du må vaske badet når andre snakker om avkastning og globale indeksfond.

Episode 3: Matsmart: Makroner eller makaroni?

Dette er episoden for deg som må lære deg å se på kilopris i matbutikken og som må lære deg å raspe osten sjøl.

Les også: Hvordan spare på maten uten å spare mat?

Episode 2: Plis, gi meg økonomisk oversikt!

Dette er episoden for deg som trenger å rydde i økonomien som om det var den kjøkkenskuffen hvor brødposer, bursdagslys og aluminiumsfolie ligger hulter til bulter.

Hør introepisoden her!

Dette er episoden for deg som føler at du ikke trenger en podkast om økonomi, men som kanskje nettopp derfor trenger den skikkelig! «Men du?» lanseres i januar 2024.