Rådgivning tilpasset akkurat deg

Hjertet vårt banker for god rådgivning, og vi har lyst til å kunne gi deg tips og råd som er tilpasset akkurat deg og din livssituasjon.

I en digital verden der datasikkerhet er viktig må vi ha ditt samtykke for å få lov til å gi deg spesialtilpasset rådgivning. Jo bedre vi kjenner hverandre, jo nyttigere kan vi være for deg.

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!

Hvorfor spør vi deg om samtykke?

Det er enkelt å svare på. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan. For å kunne gi deg råd som virkelig passer til deg og din økonomi trenger vi din tillatelse til å bruke det som vi kaller for historikk. Et eksempel kan være hvilke banktjenester du har hos oss. Det betyr ikke at vi kommer til å kontakte deg oftere, men at vi klarer å være supernyttige for akkurat deg når vi prater sammen.

Og du, dersom du vil motta e-post fra oss med for eksempel nyttige tjenester, tilbud eller invitasjoner til arrangementer må du også gi oss ditt samtykke til elektronisk markedsføring. Det er opp til deg.

Husk at du alltid kan logge inn i mobil- eller nettbank for å endre dine samtykker. Les mer om ditt personvern hos oss.

Har du blitt ringt opp om samtykke?

Vi jobber med å oppdatere kundeinformasjonen vår. Dette får vi hjelp av vår samarbeidspartner Consort, som ringer på våre vegne. Du kan lese mer om det her.

Hva kan vi gi deg?

Vi kan være der for deg hvis det skjer endringer i økonomien din, at du går inn i en ny livsfase eller andre hendelser.

Tips og råd til hvordan du kan bruke våre produkter og tjenester på en annen måte, som enten er smartere eller tryggere for deg.

Motta invitasjon til sosiale og faglige arrangement i nærheten av deg.